Noua confirmare de la AWAKE și programul festivalului pe zile

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Awake 2017

AWAKE este un nou festival de muzică din România care va avea loc în perioada 1-3 septembrie 2017. Conceptul acestui eveniment este axat foarte mult pe experiență, dar și pe artă și vacanță.

AWAKE vrea să ne trezească simțurile și să ne poarte într-o aventură memorabilă, dar și istorică, mai ales că locul unde are loc festivalul este unul cu totul special - domeniul Teleki din Gornești.

Domeniul Teleki via Foto: Andrei Zaitiu

Organizatorii au anunțat de curând că Rag'n'Bone Man nu va mai putea ajunge la festival, însă au pregătit un nume nou în line-up.

Este vorba despre Knife Party. Trupa va fi headlinerul primei zile de festival, alți peste 30 de artiști urmând să urce pe scenele ce vor fi amenajate în parcul castelului Teleki, în primul weekend din septembrie.

Knife Party

Knife Party

Duo-ul australian de muzică electronică Knife Party se va află la prima să vizită în România, însă cei doi membri sunt deja familiarizați cu publicul din țara noastră, Rob Swire și Gareth McGrillen fiind totodată doi dintre componenții trupei Pendulum, headliner al ediției B’ESTFEST Summer Câmp 2011.

Cei doi s-au întâlnit în 2002 și de atunci au început să lucreze împreună în diferite proiecte muzicale, ajungând într-un final să pună bazele trupei Pendulum.

Knife Party a apărut că proiect secundar, în 2012, dar succesul noii formule i-a determinat pe cei doi să se concentreze tot mai mult pe viitorul acestei trupe.

Knife Party a fost inclus în clasamentul celor mai buni 100 de DJ de către DJ Magazine, colaborând de-a lungul timpului cu artiști precum Swedish House Mafia, Steve Aoki, MistaJam, Foreign Beggars, I See MONSTAS, Tom Staar sau Tom Morello. Rob Swire și Gareth McGrillen au lansat împreună 5 EP-uri și un album, Abandon Ship (2014), care a ajuns pe poziția a două în UȘ Dance Chart, duo-ul fiind tot mai des întâlnit în line-up-urile festivalurilor de muzică.

AWAKE

Knife Party vor urcă pe scenă în prima zi a festivalului, în aceeași zi cu Aeroplane, în timp ce sâmbătă vor cântă Subcarpați, Modestep și Mazde, urmând că festivalul să se încheie cu show-urile lui Tom Odell și Dirtyphonics.

Programul pe zile îl ai mai jos, dar și aici.

Program AWAKE

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile