Odeon își deschide porțile pentru toată lumea, iar artiștii teatrului te vor purta în tururi ghidate

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Odeon

Lumea teatrului este accesibilă pentru toată lumea, până la un punct. Deși ești liber să vii să vezi piesele care se joacă, odată ce cortina cade, tu ești invitat să ieși din sală și nu prea mai ai cum să observi lumea din spate.

De Ziua Mondială a Teatrului, Odeon își deschide larg porțile pentru publicul de toate vârstele și oferă acestora tururi ghidate chiar de artiștii teatrului din București.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată cerul privit din sala Teatrului Odeon, cum tehnologia poate să sufle praful de pe istorie sau să ne transpună într-o altă lume, dacă ești curios să afli ce se ascunde de partea cealaltă a cortinei și să cunoști secretele uneia dintre cele mai frumoase clădiri din București, atunci vino la Teatrul Odeon.

Odeon

Evenimentul are loc pe 27 martie, când, de dimineața și până seara, porțile teatrului vor fi larg deschise publicului de toate vârstele, iar spectatorii vor putea să intre în universul magic din spatele cortinei, fiind ghidați chiar de către actorii Teatrului Odeon.

Partea mișto este că vei experimenta și un nou mod de a înțelege teatrul, iar asta datorită tehnologiilor tip Virtual Reality, Augmented Reality și 3D Scanning.

Prin intermediul căștilor neuronale și a instalației interactive prezente prin "Laboratorul de imaginar" vei avea avea șansa de a experimenta ce se întâmplă în mintea ta atunci când vizionezi un spectacol. Cât de cool, nuuu?

Odeon

La baza întregului eveniment stă ideea de a prezenta istoria și identitatea Teatrului Odeon prin mijloace contemporane, printr-o fuziune perfectă între tehnologie și artă.

Ne vedem pe 27 martie, da?

PS: Intrarea este liberă, pe bază de programare, iar programările le poți face aici.

Odeon

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile