On The Block te invită la cel mai hype party de muzică urbană din București

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
72
Tweet
Foto ilustrativ

Ești in the mood pentru o petrecere caterincă?

Dacă da, nu-ți face planuri pe 21 septembrie, deoarece ești așteptat la On The Block, cel mai hype party de muzică urbană din București.

Party OTB

Event-ul va avea loc la Si:Lounge și promite o seară autentică de double cup și tovărășie. Publicul a avut o pauză lungă de la petrecerile OTB, dar iată că organizatorii revin în forță și-i aduc în fața ta pe:

Hai la party

Ian și Azteca - au creat împreună label-ul "Ocult Records". Au început să producă un sound nou și diferit cu care au reușit să cucerească scena trap din România. În continuă ascensiune, băieții vin la On The Block cu un show live unde vor canta și piese în premieră. Îi poți urmări aici.

Dj Oldskull - dj-ul care de peste 11 ani promovează cultura hip-hop în seturile sale, vine la petrecere cu toate bangerele trap și hip-hop de actualitate, dar și cu oldschool hiphop, așa cum îi spune și numele. Îl poți asculta aici.

Feelip - unul dintre cei mai energici artiști ai petrecerilor On The Block, reușind să alterneze muzica Trap și Hip Hop cu stiluri diferite ale muzicii electronice precum Grime și Dubstep. Fiecare set al sau ține întotdeauna publicul în priză. Ascultă-l aici.

Endles - a debutat ca Dj în cadrul petrecerilor On The Block cu muzica Trap și Hip Hop cunoscându-și publicul foarte bine și reușind să îl facă să se distreze. Ca producator, trece într-o altă extremă, mai sensibilă, aducând vibe-uri lo-fi în fiecare piesă. Ascultă-l aici.

Foto ilustrativ

Sybro este unul dintre membrii trupei Alex și Tugay & Tugay și Alex. La această ediție On The Block, urcă pe scenă în calitate de producator și Dj. Ascultă-l aici.

Biletele pentru party vor fi disponibile în curând, dar sper că ne găsim acolo, da?

Foto ilustrativ

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile