Pe 7 și 8 iunie mergem la Stand up Olympics, festivalul care îți dă putere să râzi de tot ce e rău în viață

Share
Tweet
show Foto: shutterstock.com

Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru începutul lunii iunie, avem noi o recomandare pentru tine. Ți-am rezervat două zile în care o să faci pătrățele de atâta râs.

Pe 7 și 8 iunie mergem la cel mai mare show de stand up din România, un festival de comedie care îți spune adevărul despre viața ta și îți dă putere să râzi de ce e rău în ea.

Cei mai mari comedianți din țară urcă pe aceeași scenă la Arenele Romane, în cea mai mișto confruntare de umor pe care ai văzut-o.

O să trăiești o experiență supremă în stand-up și vei auzi o combinație explozivă de povești spuse cu garda jos din viețile comedianților, din lucrurile care le-au adus bătai de cap sau bucuriile lor, dar și din întâmplările societății actuale, combinație în care și viața ta e adusă în ringul glumelor.

StandUp Olympics Foto: Noizz.ro

10 ore de super show-uri de stand up comedy, 2 zile, cât un festival cu al cărui line-up nu te vei întâlni în altă parte. Și asta pentru că Stand Up Olympics îi aduce pe aceeasi scena pe starurile generației care a învățat că, în viață, e nevoie de mai mult decât de a face ”haz de necaz”: Micutzu, Dan Badea, Bordea, Teo, Vio, Costel, Cosmin Natanticu, Nelu Cortea, Sorin Pârcalab, Radu Bucălae, Teodora, Andrei Ciobanu, George Tănase, Mincu, Mane Voicu, Alex Mocanu dar și câștigătoarele ultimelor 2 ediții de iUmor, Maria Popovici și Ana Maria Caliță.

Ce zici, merită să-ți iei bilet? Apropo, fiecare zi de spectacol începe la ora 19.30, iar biletele pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone și, online, pe iabilet.ro.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile