Pink Martini revin în București cu o colecție specială de cântece de iarnă

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Pink Martini

Pink Martini reunește 12 artiști talentați, care cântă în nu mai puțin de 25 de limbi, și care reprezintă o aventură muzicală în jurul lumii, ce își trage inspirația din filmele musical Hollywoodiene ale anilor ’40 - ’50 și care îmbină o varietate de genuri într-o compoziție modernă și eclectică.

Trupa revine în București, la Sala Palatului, unde va susține două concerte minunate, pe 1 și 2 decembrie, iar tu vei avea ocazia să le asculți muzica sofisticată, cosmopolită și condimentată cu note vintage. Concertul din acest an va aduce, în premieră pentru România, colecția de cântece de iarnă pe care trupa le-a cules din întreaga lume.

De la colinde ucrainiene, franțuzești, italiene, la cântece de iarnă din Israel, Scoția sau Germania și cântece chinezești de anul nou, ori celebrul White Christmas cântat în limba japoneză, toate vor răsuna pe scena Sălii Palatului, într-o splendoare muzicală.

Trupa iubește România – Thomas Lauderdale, liderul trupei, a declarat că Bucureștiul este o a doua casă pentru ei - și publicul îi iubește la rândul său, pentru impecabilele interpretări vocale și intrumentale și pentru interacțiunea deosebită care transformă orice concert într-o experiență completă pentru spectatori.

Ești invitat să-ți iei bilete din timp, deoarece show-urile Pink Martini se țin cu casa închisă - te va aștepta o călătorie la ceas de seară pe toate meridianele: din piațetele romantice ale Italiei pe malurile Bosforului, din cafenelele cochete din Paris în Orientul îndepărtat și din Asia misterioasă în orașele pline de vervă ale Americii de Sud.

Înființată în 1994 în Portland, Oregon, orașul natal al lui Lauderdale, ca o trupă ce urma să combată zgomotul și mediocritatea percepută de unii drept muzică , după mai bine de douăzeci de ani, Pink Martini cântă acum pe podiumurile defilărilor de modă, în muzee și la prestigioase festivaluri de film atât melodiile proprii cât și reinterpretări ale unor piese celebre ce garantat vor face spectatorii să își aducă la concert pantofii de dans.

Pink Martini 2018

PS: Biletele pentru concertul Pink Martini de la Sala Palatului, din Bucureşti, de pe 1 decembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) sau online de pe www.eventim.ro.

Biletele până pe 2 decembrie, inclusiv, au costurile de le 290 lei (Bilet VIP), 240 lei (Categoria I), 190 lei (Categoria II), 150 lei (Categoria III) și 130 lei (Categoria IV).

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile