Vino la primul festival de muzică electronică ținut în baloane cu aer cald

Share
197
Tweet
SkyFest
SkyFest

Oricât de bună ar fi muzica și oricât de renumiți ar fi DJ-ii, trebuie să recunoști că festivalurile sunt – în general – cam la fel. Te distrezi pe moment, faci zeci de poze, dar nu te mai uiți vreodată peste ele și evenimentul ajunge să-ți dispară treptat din memorie. Tocmai de-aia te invităm la un festival unic care garantează o experiență pe care s-o ții minte toată viața: SkyFest!

Spania ne așteaptă în perioada 15-17 septembrie pentru un festival care sfidează însăși gravitația. Baloane cu aer cald vor propulsa deck-ul DJ-ului în aer, scena ridicându-se pentru prima oară în istorie la înălțimea atmosferei.

Știm că vrei să fii acolo, așa că uite ce ai de făcut: intră pe DESPERADOS.COM / JOINSKYFEST de pe smartphone, scanează logo-ul de pe sticla ta de Desperados și înscrie-te în campanie! Atât. Cu puțin noroc, vei ajunge să experimentezi live primul festival de acest gen organizat vreodată. Și pentru că totul e mai fun în doi, norocosul câștigător va merge la SkyFest împreună cu un prieten.

SkyFest Mai mult

SkyFest poartă amprenta Desperados, brandul care redefinește constant party-urile în cel mai inedit mod posibil. Desperados ne-a dus de 1 Mai la mare cu autocarul muzicii experimentale, unde am compus un soundtrack epic. Wild Music Tracks ne-a învățat că experiența călătoriei poate fi chiar mai mișto decât destinația propriu-zisă.

Înainte de autocar a fost trenul. Tot Desperados a transformat un tren obișnuit într-un club pe roți, dotat cu senzori care schimbă tempo-ul muzicii în funcție de mișcările de dans și bass-ul în funcție de viteza de deplasare. Train Trax a făcut furori prin Varșovia și a demonstrat că neconvenționalul e sinonim cu distracția.

Urmează o nouă aventură, o nouă provocare, cea mai epică de până acum. Distracția se mută în aer la SkyFest, iar experiențele wild pe care le-am tot trăit alături de Desperados garantează că și acest party experimental va intra în istorie. Hai să o scriem împreună. Pentru mai multe detalii, poți citi regulamentul integral pe www.desperados.com / joinskyfest.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile