Vino la primul festival de muzică electronică ținut în baloane cu aer cald

Share
197
Tweet
SkyFest

Oricât de bună ar fi muzica și oricât de renumiți ar fi DJ-ii, trebuie să recunoști că festivalurile sunt – în general – cam la fel. Te distrezi pe moment, faci zeci de poze, dar nu te mai uiți vreodată peste ele și evenimentul ajunge să-ți dispară treptat din memorie. Tocmai de-aia te invităm la un festival unic care garantează o experiență pe care s-o ții minte toată viața: SkyFest!

Spania ne așteaptă în perioada 15-17 septembrie pentru un festival care sfidează însăși gravitația. Baloane cu aer cald vor propulsa deck-ul DJ-ului în aer, scena ridicându-se pentru prima oară în istorie la înălțimea atmosferei.

Știm că vrei să fii acolo, așa că uite ce ai de făcut: intră pe DESPERADOS.COM / JOINSKYFEST de pe smartphone, scanează logo-ul de pe sticla ta de Desperados și înscrie-te în campanie! Atât. Cu puțin noroc, vei ajunge să experimentezi live primul festival de acest gen organizat vreodată. Și pentru că totul e mai fun în doi, norocosul câștigător va merge la SkyFest împreună cu un prieten.

SkyFest Mai mult

SkyFest poartă amprenta Desperados, brandul care redefinește constant party-urile în cel mai inedit mod posibil. Desperados ne-a dus de 1 Mai la mare cu autocarul muzicii experimentale, unde am compus un soundtrack epic. Wild Music Tracks ne-a învățat că experiența călătoriei poate fi chiar mai mișto decât destinația propriu-zisă.

Înainte de autocar a fost trenul. Tot Desperados a transformat un tren obișnuit într-un club pe roți, dotat cu senzori care schimbă tempo-ul muzicii în funcție de mișcările de dans și bass-ul în funcție de viteza de deplasare. Train Trax a făcut furori prin Varșovia și a demonstrat că neconvenționalul e sinonim cu distracția.

Urmează o nouă aventură, o nouă provocare, cea mai epică de până acum. Distracția se mută în aer la SkyFest, iar experiențele wild pe care le-am tot trăit alături de Desperados garantează că și acest party experimental va intra în istorie. Hai să o scriem împreună. Pentru mai multe detalii, poți citi regulamentul integral pe www.desperados.com / joinskyfest.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile