Protest creștinesc pentru anularea festivalului „satanist” Bucovina Rock Castle

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
13
Tweet
sursă foto: facebook.com/Bucovinarockcastlefestival

Iubitorii de CpF și familie tradițională vor să interzică acum și festivalurile cu muzică care nu le place și pe care nu o înțeleg, căci asta este mentalitatea lor: să se interzic tot ce nouă nu ne place, tot ce noi nu putem înțelege.

E 2018 și încă mai există români care trăiesc cu impresia că țara festivalurile de muzică rock sunt o formă de invazie a României de către sataniști și forțe oculte.

Ionel Butnariu, un bărbat din Suceava, care în trecut a mai cerut și interzicerea Halloween-ului, pentru că, ai ghicit, este o sărbătoare satanistă, și care militează constant pentru interzicerea avortului și pentru familia tradițională, organizează un protest prin care cere ca Festivalul Bucovina Rock Castle să fie interzis.

Butnariu susţine că formaţiile rock invitate la festival promovează „satanismul” şi nu ar trebui să fie primite în Cetatea de Scaun a Sucevei. Protestul a fost programat pentru această dimineață, în faţa Palatului Administrativ al Judeţului Suceava.

Iniţiatorii protestului „creștinesc” susţin că unele trupele invitate la festival fac procesiuni satanice, drept urmare n-ar trebui primite în Cetatea de Scaun a Sucevei, „casa” voievului Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Ia și miră-te de motivele invocate de inițiatorul protestului:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile