Rădăcini, cina pop-up unde ești invitat să te îndrăgostești din nou de românesc

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
12
Tweet
Rădăcini

Hai să vorbim despre mâncarea românească - ce-ți trece prin minte? Sigur gândurile tale vor crea o listă din care n-au cum să lipsească sarmalele, nu?

Și poate nici nu ești mare fan sarmale, dar mintea ta se duce automat în stereotipuri și, uneori, nu-i atât de ușor să ieși de ele. Atunci, vine întrebarea firească - cum facem să ne îndrăgostim din nou de românesc?

Therapy

Cei de la Therapy, un loc minunat din București, unde relaxarea se ia de mână cu preparatele delicioase pe care le găsești aici, vor să-ți ofere dragoste și fac asta cum știu ei mai bine, deoarece sunt conștienți că dragostea trece prin stomac.

Tocmai din dorința de a oferi iubire a apărut și RĂDĂCINI - prima cină pop-up dintr-o serie curatoriată de Therapy, care vrea să actualizeze percepția asupra "românescului".

Therapy este locul potrivit, deoarece aici se știe că bucătăria românească contemporană este plină de surprize, interpretări și preparate care îi pot satisface chiar și pe cei mai pretențioși.

Cine gătește

Chef Chelaru Mihai Alexandru a pregatit o cină românească, cu ingrediente locale și sezoniere, folosind doar ce oferă pământul românesc vara târziu.

Inspirația pentru preparate este de acum sute, chiar mii de ani, de pe vremea dacilor, dar tehnica folosită este cât se poate de contemporană.

Ce vei mânca

Nu vei ști ce vei mânca, deoarece organizatorii au ales să te surprindă. Un lucru e cert - vei simți nostalgia preparatelor copilăriei în cel mai modern mod culinar posibil.

Vor fi cinci feluri principale, fiecare fiind servit cu un tip de vin (românesc, clar) de către somelierul casei în timpul liber, Răzvan. Urechile îți vor fi alinate de șlagărele pe care DJ Vasile (cum altfel?) le-a pus deoparte.

Therapy

Psssssst, locurile sunt limitate, așa cum se întâmplă cu orice este bun. Așa că va fi nevoie să faci rezervare la numărul de telefon 0744 334 777. Prețul festinului este de 120 de lei și include chiar și surprize pentru acasă. Ce zici, ne vedem joi?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile