Uber România va avea o revistă ce va apărea în fiecare lună

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
19
Tweet
Sursa foto: Uber

Uber își va lansa în România propria revistă. Aceasta va fi un ghid urban și se va numi Orașul Uber. Nu se va axa doar pe București, ci pe toate orașele din România în care poți comanda un Uber, adică: București, Cluj, Brașov și Timișoara.

Orașul Uber este un proiect editorial realizat de echipa de marketing a Uber România și din luna mai apare online, pe blogul companiei, însă următoarea periodă se va concretiza și în print.

Ghidul urban Uber își propune să ofere lunar câteva recomandări de evenimente și locuri frumoase din București, Cluj, Brașov și Timișoara.

„În drum către următoarea destinație, e important să nu uităm că orașele în care trăim au multe de oferit. Asta își propune Orașul UBER - să promoveze evenimentele și locurile care dau viață orașelor și care ne aduc acea energie urbană bună. Ne-am propus ca în lunile următoare să creștem proiectul și să trecem către un format print, care va fi distribuit în mașinile partenerilor, dar și în localurile sau la evenimentele unde avem un parteneriat de mobilitate”, spune Miruna Dragomir, Specialist Marketing la Uber și coordonatorul proiectului.

Ghidul este promovat lună de lună și prin aplicație către comunitatea de peste 300,000 de pasageri și șoferi parteneri Uber din România.

Ne-ar plăcea ca pe viitor să găsim în revista Uber și povești ale șoferilor Uber, dar și editoriale și articole despre orașele București, Brașov, Cluj, Timișoara.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile