Se deschide primul Break Room din București, locul unde poți să vii să spargi chestii

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
95
Tweet
sursă foto: facebook.com/BreakRoom.ro

S-a umplut Bucureștiul de escape rooms, dar acum a apărut și primul Break Room din București și (din câte știm) din România, locul unde vii ca să spargi chestii și să scapi de nervi și de frustrări.

Break Room București se află într-o hală industrială (Splaiul Unirii nr. 160) și are 3 spații delimitate, unde poți sparge mai multe categorii de obiecte care nu mai sunt de folos nimănui, cu bâta de baseball, cu ranga sau cu barosul: electronice mari și mici, obiecte bucătarie, baie, sticlă, ceramică sau porțelan, pahare, vaze de flori desuete, bibelouri de porțelan, imprimante, televizoare, telefoane, vase de WC, mobilier de bucătarie, busturi din ghips sau chiar obiecte neașteptate, dar care se sparg mișto.

Totul se întâmplă într-un mediu controlat, fără nicio consecință. Doar pentru distractțe, relaxare, mișcare - pentru că nu e chiar așa de ușor să spargi chestii.

Înainte să începi să spargi chestii, treci printr-un scurt instructaj în care îți vor fi explicate regulile de siguranță și vei primi echipament adecvat: ochelari de protecție, cască, halat de protecție și mănuși.

Break Room te și scapă de obiectele nedorite. De exemplu, dacă ai pe-acasă sau pe la birou chestii care bănuiești că s-ar sparge mișto și de care nu mai ai nevoie, vin băieții de la Break Room să le ia. După ce sunt sparte, resturile sunt duse la reciclat.

Intră pe site-ul Break Room ca să fii primul care sparge chestii, pentru că locul încă nu s-a deschis oficial.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile