Sevdaliza a venit la Arene pentru a ne oferi un show senzorial, care ne-a mers direct la inimă

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Sevdaliza

Sevdaliza pare ruptă din coasta lui Zeus - o brunetă interesantă, cu păr lung și forme voluptoase, o femeie puternică, sigură pe ea, pregătită să ne ofere un show senzorial. Ceea ce a și făcut.

Artista are o atitudine care copleșește spațiul în care se află și transmite atât de multă senzualitate, încât un show pe care-l susține se transformă într-un fel de ritual de purificare al sufletului.

Sevdaliza are 31 de ani și s-a născut în Iran. La 5 ani a emigrat cu părinții ei în Olanda, iar de la 15 ani a devenit independentă.

Sevdaliza la Arene

Este autodidactă și chiar dacă scrie versuri de mică, abia la 23 de ani a început să cânte. Toate experiențele acumulate până atunci și-au pus amprenta asupra ei și asupra vocii sale, iar rezultatul s-a transformat într-un amestec de trip-hop, synth pop, new wave r&b și EBM.

Însă n-aș vrea să-i pun o etichetă, deoarece muzica pe care Sevdaliza o face trebuie trăită pe propria piele și trebuie integrată în suflet, după posibilitățile și dorințele fiecăruia dintre noi.

Cântă despre experiențele personale, despre iubire și durere, despre puterea de a merge mai departe, despre viață sau univers, accesând întreaga forță a emoțiilor și navingând cu grație printre ele.

Sevdaliza la Arene

Muzica pe care o transmite depășește superficialul și-ți ajunge direct la suflet. A cantat piese de pe The Calling, cel mai recent album lansat, dar și de pe LP-ul "ISON", pe care l-a scos în 2017.

La Arene, artista a venit îmbrăcată într-o rochie roșie pe care a accesorizat-o cu mișcări cinematografice și teatrale, realizate în ritm de muzică.

A fost însoțită de un band live, dar și de o dansatoare de balet, extrem de flexibilă și talentată, care a completat-o pe cântăreață la unele melodii, astfel încât să avem senzația că urmărim un videoclip.

Sevdaliza la Arene

Emoțiile au fost transpuse în gesturi și în versuri, Sevdaliza având puterea de a te hipnotiza. A avut un show foarte intim la Arene, genul de spectacol care-ți rămâne atât în minte, cât și în suflet. Abia aștept să revină!

Citește și:

Am găsit cele mai mișto tipe din noul val muzical în Orientul Mijlociu și-n Magreb (I)

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile