Sneaker Industry Hangouts: adidași blană, burgeri yum și caterincă bună

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
17
Tweet
Foto ilustrativ

Am o propunere mișto pentru tine - ce-ai zice dacă vineri, 27 octombrie, ne-am petrece seara împreună, alături de niște oameni cool, într-un loc urban, unde să mâncăm burgeri extram yum?

Modelierul, casa prieteniei și a distracției de pe Duzilor 12, își deschide porțile pentru a-i primi pe simpaticii de la Sneaker Industry și a lor serate de Hangouts, iar tu ești invitat la gathering, împreună cu prietenii tăi.

Sneaker Industry Hangouts Burger Party

S-a terminat sezonul de summer body, așa că la fel de bine putem primi și celulita în viețile noastre, nu? Ok, hai să nu exagerăm, că doar știm că un burger bun n-a făcut rău nimănui, nu?

Și pentru că tot vorbesc atât despre mâncare, cam de aici a pornit totul - MODELiER și Re:Modelier au făcut echipă cu SNKRIND și împreună au creat un burger.

Yuuuuuum, again, for the win!

Burger SNKRIND Foto: Visuals / Nicolae Anghel / facebook.com/anghelnicolaefilms

Arată mega bine (după cum poți vedea), iar gustul este fantastic și pur și simplu ar fi păcat dacă nu-l încerci; pe cuvânt de cercetaș dacă te mint!

Vremea de afară te încurajează să stai la căldurică, iar Modelierul se simte "ca acasă", plus că vei fi înconjurat de oameni sociabili și prietenoși, așa că ce tot s-o mai lungim atât - vino și n-o să-ți pară rău, asta e clar!

YUM

După ce mâncăm și ne caterincăm, e cazul să facem și puțină mișcare, așa că-ți fac o a doua propunere și anume o invitație la party-ul The Fresh On The Block, la Arenele Romane.

Pe scena cortului încălzit va urca pentru prima dată în România maestrul grime-UK bass Slick Don, cu un show plin de energie.

Atmosfera va fi susținută cu măiestrie de ARME, Andreea Veder și Rak din partea The Fresh, iar din partea OFF THE GRID, cel mai hyped brand de party de muzică urbană din București, se alătură cu beat-uri de trap și grime Endles și Sybro. Pam pam.

PS: Primii 15 burgeri cumpărați la eveniment vin cu invitație la petrecere.

The Fresh On The Block

E zi plină mâine după birou, așa că sper că te-am convins că merită sa te bucuri de ea și să vii să ne distrăm împreună. Deal?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile