Summer Well 2017 și tot ceea ce trebuie să știi despre festivalul-vacanță de la Știrbey

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
10
Tweet
Summer Well 2017

Summer Well 2017 începe pe 11 august și va ține până pe 13, într-un loc superb și spațios, pe Domeniul Știrbey.

Ediția din acest an vine cu un line-up foarte mișto, dar și cu o serie de noutăți interesante, astfel încât toată lumea să se simtă cât mai bine și să se bucure de muzică.

SW

Spre exemplu, hai să vorbim despre ziua de 11 august, zi în care SW organizează "Night Picnic".

Eventul va fi unul memorabil, deoarece organizatorii vor reuși să aducă pe Domeniul Știrbey o gașcă de muzicieni de elită și anume Orchestra Simfonică București.

Sub deviza - 11 melodii, 11 trupe, 11 august - Night Picnic este în mod cert o experiență care nu trebuie ratată.

Night Picnic

Orchestra va interpreta o piesă de la fiecare trupă invitată pe scena festivalului, iar noi abia așteptăm să trăim aceste momente pe propria piele.

Prima zi - 12 august

În prima zi oficială de festival, porțile se vor deschide la 12:00, iar pe scenă vor urca: Interpol, Metronomy, The Kills, HONNE, Oh Wonder. Există și un after party după, așa că te invit să verifici pagina oficială de festival pentru a vedea despre ce e vorba.

SW

A doua zi - 13 august

Porțile se vor deschide tot la 12:00, iar pe scenă urcă o gașcă de muzicieni pe care abia aștept să-i văd: Editors, Glass Animals, Birdy, Nothing But Thieves, Roosevelt.

Finalul aparține celor de la The Bloody Beetroots și sunt absolut sigură că va fi unul mega-fun și special!

Sw 2017

Momente artistice

Summer Well nu este doar despre muzică și nu degeaba se numește "un festival ca o vacanță" - vor exista tot felul de activări amuzante, zone de relaxare și momente artistice de care te poți bucura.

În cele 3 zile de festival, cei de la Lantern Company din Liverpool ne vor uimi prin talentul lor, iar artiștii Morag Myerscough și Luke Morgan ne vor încânta prin munca lor.

Designerii britanici, parte din Supergroup London, vor crea o serie de structuri interesante care vor fi expuse în cadrul evenimentului.

Supergroup

Camping

Stai la cort? Atunci află că poți parca la doar 10 minute de festival, la Buftea Lake Resort. Campingul oferă o priveliște de vis, un bar, un restaurant, dar și o piscină! Aici afli mai multe detalii despre cum te poți caza.

Mobile App

Summer Well 2017 vine și cu o aplicație de mobil care va fi updatată zilnic pe perioada festivalului. Vei găsi tot felul de informații utile, o hartă a locului, dar și programul trupelor pe scenă. O găsești aici pentru Android și aici pentru iPhone.

Summer Well 2017

Se anunță 3 zile minunate, așa că abia așteptăm să trăim experiența pe propria piele. Ne vedem acolo?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile