Te-ai panicat degeaba: organizatorii concertului Ed Sheeran suplimentează numărul de bilete, ca să prinzi și tu un loc

Share
Tweet
Ed Sheeran Live Foto: hepta.ro | AdMedia/Jason L. Nelson

Acum, e cazul să te panichezi la loc, pentru că stocul de biletele-bonus o să se epuizeze probabil în câteva ore.

E nebunie cu concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Națională, din 3 iulie 2019. Fanii care voiau să-și petreacă seara în picioare, câtând și sărind pe ritmurile „Shape of You” cât mai aproape de scenă, renunțaseră la orice speranță când au văzut că locurile din categoria „ACCES ÎN PICIOARE-GAZON” sunt sold out.

Lumea care nu apucase să-și ia bilet a trebuit să se reorienteze către categoria „ACCES PE SCAUNE”, unde prețurile variază între 299 și 399 RON (+ 15 lei taxă de livrare sau +3 lei taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim). Un sacrificiu financiar care, din fericire, nu mai e necesar.

Asta pentru că echipa de producție a concertului lui Ed Sheeran a reanalizat spațiul și a ajuns la concluzia că rămân câteva petice de gazon libere, deci merg strecurate niște locuri în plus. Nu știm exact câte bilete noi au apărut, dar numărul lor e limitat și costă 199 RON bucata.

Foto: eventim

Indiferent ce categorie alegi, biletele le poți cumpăra doar online de pe site-ul Eventim. Hai, poate ne vedem pe Arena Națională pe 3 iulie 2019. Până atunci, să ne încălzim (re)ascultând piesele lui Ed Sheeran care au scris istorie, depășind un miliard de views pe YouTube.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile