The Black Eyed Peas vin la Untold să cântăm în cor: Where Is The Love?

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Black Eyed Peas

Uite o veste foarte mișto - The Black Eyed Peas vin în România!

Artiștii americani vor concerta în cadrul Untold 2018, în perioada 2-5 august, la Cluj, iar organizatorii se mândresc cu faptul că este singurul festival european unde trupa a hotărât să cânte.

Taboo, will.i.am şi apl.de.ap vor veni pe tărâm românesc și promit un show live de excepție, cu toate că Fergie nu va fi alături de ei.

The Black Eyed Peas

Trupa a avut un mega succes cu turneele "The E.N.D, The Beginning", iar apoi a luat o pauză pe o perioadă nedeterminată. Singurele excepții când s-au reunit au fost legate de evenimente speciale din lume, cum ar fi Finala Champions League, Billboard Music Awards şi concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester.

The Black Eyed Peas sunt recunoscuți pentru show-urile live pe care le fac, iar concertul lor din 2017, de la finala Champions League, în faţa a peste 80 de mii spectatori, a fost unul din cele mai apreciate concerte din lume.

Organizatorii spun că artiștii au auzit de Untold, așa că promit să ofere publicului un spectacol memorabil. Abia așteptăm să vedem cum o să fie și să cântăm în cor "Where Is The Love?".

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile