The Fresh Midsummer Story - petrecerea pe care nu trebuie s-o ratezi

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
17
Tweet
The Fresh Midsummer Story

Ce-ai zice de o petrecere care să-ți meargă la suflet, perfectă pentru zilele astea nebune de vară? The Fresh Midsummer Story este fix ceea ce ai nevoie și-ți povestesc imediat de ce.

Event-ul va avea loc pe 14 iulie, în grădina Food Circus, iar organizatorii ți-au pregătit o groază de elemente mișto. Vei găsi aici o varietate de limonade alese din peste 30 de rețete care îți vor lăsa gura apă, dar și cele mai apreciate van-uri de mâncare din oraș.

Atmosfera va fi îndulcită cu ajutorul unor deserturi raw vegane pe măsură, iar pe fundal se vor auzi voci calde și melodioase, pe ritmuri de muzică eclectică pentru a crea o amintire memorabilă.

Imediat după ce apune soarele, te vei bucura de un after-party alături de Andreea Veder.

Veder

Dar asta nu e tot: o groază de alți artiști vor veni să te bucure cu melodiile lor, după cum urmează:

Konoba x R.O

După ce și-a petrecut 5 ani în Anglia unde a studiat producție muzicală, Raphael Esterhazy s-a întors în țara natală, Belgia, unde a pornit proiectul său solo-Konoba.

R.O este un producător în vârstă de 24 de ani care a avansat rapid în industria muzicală încă de la prima sa melodie, lansată în 2013.

Cei doi artiști au început colaborarea profesională în 2015. După câteva luni de lucru împreună, au debutat cu piesa "On Our Knees" care a devenit repede un hit online cu peste 10 milioane de vizualizări.

Acest succes i-a ambiționat iar după puțin timp au lansat și "Get Home". Grupul aduce "10 PROJECT" în România pregătind o piesă realizată cu câteva microfoane și puțină aparatură.

Alexandrina

Solista, care, acompaniată de pian, cucerește publicul prin vocea unică și versurile sensibile.

Alexandrina

Silent Strike

Producătorul de muzică electronică și film vine să mixeze live piesele sale pentru a-ți oferi o experiență de neuitat.

Silent Strike

Helen

Cântăreața și compozitoarea care a colaborat cu mulți producători de muzică electronică și care dă glas creațiilor proprii într-o manieră care cucerește din ce în ce mai mulți admiratori.

Marú

Solista și compozitoarea care a debutat prin piesa "The Richest Girl In Town", cântec care se află pe primul EP, deja în lucru, al artistei.

Biletele sunt disponbilie online pe thefresh.ro, iar mai multe detalii despre eveniment găsești aici. Ce zici, ne vedem la party?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile