The National se întoarce la Summer Well 2019

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: NPR

Summer Well n-a avut răbdare să treacă anul 2018 și a mai anunțat câteva trupe care să completeze afișul ediței din 2019. De astăzi știm încă trei nume care vor urca pe scena festivalului ca o vacanță: americanii de la The National și englezii de la Maribou State și Black Honey.

Nu este prima dată când The National vine în România. De fapt, nu este nici prima dată când vor cânta la Summer Well. Americanii au mai fost prezenți aici în 2014, când au făcut un show foarte frumos în fața a peste 15.000 de fani.

Așadar, îi vei putea revedea pe Matt Berninger (voce), Aaron Dessner (chitară, clape), Bryce Dessner (chitară), Scott Devendorf (bas) și Bryan Devendorf (tope) și în 2019.

Ei vor veni, cel mai probabil, cu albumul Sleep Well Beast, dar și cu materiale noi, pentru că la concertele recente au cântat noutăți.

Maribou State este un duo electro format din Chris Davids și Liam Ivory. Primul EP, „Habitat”, a fost lansat în 2011, iar în 2018 au lansat cel de-al doilea album al lor: „Kingdoms In Colour”.

Black Honey s-a format în 2014 și trupa îi are în componență pe Izzy B. Phillips (chitară, voce), Chris Ostler (chitară), Tommy Taylor (bas) și Tom Dewhurst (tobe). Însă, primul album, care poartă numele trupei, s-a lăsat așteptat până în septembrie 2018.

Summer Well 2019 va avea loc în perioada 10-11 august, pe Domeniul Știrbey de la Buftea.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile