The Script vine pentru prima dată în România, la festivalul NEVERSEA

Share
15
Tweet
The Script (foto: facebook.com)

Una dintre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a II-a își face bagajele pentru un drum la Constanța, la începutul lunii iulie!

NEVERSEA, cel mai mare festival de plajă din România, vine cu o tonă de premiere atât pentru fani, cât și pentru artiști. Printre surprizele celei de-a doua ediții se numără irlandezii de la The Script, trupă rock super-apreciată la nivel internațional. Până și Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii e fană înfocată, cerând în repetate rânduri concerte private cu The Script. Solistul trupei, Danny O’Donoghue, a fost și jurat în „The Voice UK”, show pe care regina nu-l ratează niciodată. „Hall of Fame”, „Superheroes” și „The man who can’t be moved” sunt câteva dintre hiturile care vor răsuna live pe scena principală NEVERSEA, în perioada 5-8 iulie.

Cât despre restul line-up-ului, John Newman se întoarce în România cu ocazia festivalului. A cântat de mai multe ori la UNTOLD, iar acum avem ocazia să ascultăm și pe litoral piese precum „Love me again”, „Blame” sau „Give me your love”.

O altă premieră la festival e legendara trupă Scooter. Nemții vor face Constanța să vibreze pe ritmurile melodiilor „Maria”, „The logical song”, „Nessaja” sau noutăți de pe albumul „Scooter Forever”.

Ne întâlnim și cu Redfoo pe litoral vara asta. Compontent al trupei LMFAO, DJ-ul american a ajuns celebru pe întreg globul prin hit-urile „Party Rock Anthem” și „Sexy and I know it”.

Line-up-ul e completat de multe alte nume sonore, precum: Axwell&Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kravitz și Dub Fx.

Prețul abonamentelor pentru cele 4 zile de festival este 449 lei (plus taxe). Le poți cumpăra de pe www.neversea.com. Dacă vrei abonament VIP, te costă 900 lei (din nou, plus taxe). Ce zici, ne vedem la NEVERSEA între 5 și 8 iulie?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile