Toate atracțiile și activitățile pe care le găsești la Craft Beer Festival 2018

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet

Craft Beer Festival a ajuns la cea de-a treia ediție și va avea loc, în perioada 31 august - 2 septembrie, la Verde Stop Arena din București.

Ți-am povestit deja despre lineup-ul BOMBĂ al festivalului, cât și despre toate microberăriile care vor fi prezente la eveniment, așa că haide să-ți povestesc și despre atracțiille și activitățile pe care le vei găsi aici.

BCBF 2018

Prima veste importantă este că Craft Beer Festival devine primul festival din România care va avea propria sa bere - #BCBF Evolution Beer.

Este vorba despre o bere făcută în colaborare cu cel mai proaspăt producător de pe piață, respectiv Plan Beer. Organizatorii n-au dezvăluit încă și ce tip de bere este, dar abia așteaptă să o descoperi și să ciocnești un pahar cu ei.

Foto ilustrativ

Ce alte lucruri mișto te mai așteaptă la fața locului:

Lidl, jumătatea savuroasă a festivalului, vine cu tot felul de surprize:

Foto ilustrativ

Jameson Irish Whiskey știe că lucrurile interesante se întâmplă atunci când suntem impreună, iar gustul devine complet doar în compania acelor #bestdrinkingbuddies.

Whiskey și bere, doi prieteni care au stat alături, dar niciodată impreună, fac bar comun la Bucharest Craft Beer Festival: Jameson Caskmates, Jameson Original și Jameson Black Barrel, de degustat impreună cu 3 tipuri de bere craft.

Gustul fin al Jameson, datorat procesului de triplă distilare, se completează cu cel al berii craft, pentru a crea un caracter ușor amar și dulce, în același timp.

Mixurile cu bere sunt potrivite consumatorilor de whiskey care vor să experimenteze. De ce? Răspunsul este simplu: Taste. That’s Why!

Foto ilustrativ

Băieții de la Brews Brothers vin sâmbătă să întregească experiență iubitorilor de bere bună cu o demonstrație de homebrewing, iar duminică, în ultima zi de festival, vor ține un master class cu 5 tipuri de bere făcute de ei în atelierul propriu.

Brews Brothers sunt 4 prieteni pasionați de bere bună, respectiv Andrei, Alex, Mihai și Andrei, care din iulie 2017 și până în prezent au reușit să "invete" mai bine de 250 de oameni cum se face berea în regim homebrewing, au ajutat peste 50 de oameni să-și urmeze visul de a deveni berari în Altelierul Brews Brothers și au livrat către aceștia peste 3 tone de ingrediente (malț, hamei, drojdie, kituri de bere sau diverși adjuvanți) și o mulțime de echipamente și accesorii pentru homebrewerii din toată țara.

Foto ilustrativ

Kirill Zmurciuk de la Sunstone Alehouse va susține primul workshop de beertography din România. Berar nomad din Republica Moldova care face beri și în România, Kiril este pasionat de fotografia de produs axată pe bere, căci asta înseamnă beertography.

Până în prezent a colaborat cu Ground Zero, Bereta, Sikaru, Oriel, Zaganu, Wicked Barre și Sunstone bineînțeles. Dacă vrei să câștigi un six pack de bere Sunstone, vino cu aparatul foto sau curăță bine camera foto a telefonului și pregătește-te pentru primul concurs de beertography.

Craft Beer
Craft Beer

Fiecare bilet cumpărat vine la pachet cu un pahar reciclabil. Noutatea constă în faptul că aceste pahare au diverse gradații, respectiv 100ml, 200ml, 330ml, 400ml și 500ml.

Astfel, pe lângă dorința de a consuma cât mai puțin plastic, organizatorii încearcă să ofere publicului oportunitatea de a experimenta cât mai multe tipuri de bere.

Vrei să fii stilish și să bei bere în același timp? Mr Blade, celebrul barber shop din strada Brezoianu 3-5, vine la Bucharest Craft Beer Festival cu tot ce trebuie, de la foarfecă la scaun și e gata să-ți rafineze stilul.

Craft Beer

Vinyl Boutique aduce un târg de viniluri, cu peste 15.000 de titluri. "Ne place să spunem că este cel mai mare târg de viniluri organizat în România, dar îi lăsăm pe oaspeții noștri să se convingă singuri de acest lucru. Pentru noi muzica este pe primul loc, și da, o muzică bună sigur sună mai bine în timp ce savurezi o bere bună", au spus cei de la Vinyl Boutique.

Și cum orice poveste bună trebuie să meargă mai departe, când pleci de la festival, îți vei putea cumpăra berile preferate. Selecția de beri prezente în magazin va fi asemănătoare, dacă nu chiar mai mare decât cea din festival.

Foto ilustrativ

Reamintim că organizatorii Bucharest Craft Beer Festival 2018 au pregătit și o categorie specială de bilete, pentru cei care doresc o experiență all inclusive. Craft Beer Fan Ticket are prețul de 69 de lei și include:

Foto ilustrativ

Atât Craft Beer Fan Ticket, cât și abonamentele și biletele obișnuite se pot cumpăra de pe entertix.ro și iabilet.ro, prețurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi și 48 lei pentru abonamentele ce permit accesul în toate cele trei zile de festival.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

Craft Beer Festival 2018 activitati atractii bere bucuresti
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde