Tot ce trebuie să știi despre berea craft și Bucharest Craft Beer Festival, event-ul de la care nu trebuie să lipsești în 2018

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet

Dacă îți place berea și, în special, berea craft, atunci nu ezita să vii la Bucharest Craft Beer Festival - event-ul, aflat la cea de-a 3-a ediție, va avea loc în perioada 31 august - 2 septembrie, la Verde Stop Arena.

Berile craft au o istorie bogată și diversă în întreaga lume, iar astăzi poți gusta această bucățică de istorie prin intermediul berilor craft unice, servite de micro-berăriile locale sau internaționale.

Berea artizanală face parte dintr-un trend care pune accentul pe consumul produselor locale, prin utilizarea ingredientelor naturale și prin folosirea metodelor tradiționale de fabricare.

Bucharest Craft Beer Festival 2017

În doar câțiva ani, de la primii curajoși care au început să prepare propria bere artizanală în 2010, pe piața din România, fenomenul a luat avânt și, în 2018, sunt peste 40 de micro-berării locale.

Bucharest Craft Beer Festival îi adună pe acești oameni creativi, cu produsele lor, într-un singur loc, pentru un festival de arome și gust.

În ediția din 2018 poți experimenta o varietate de beri craft și poți afla despre diferitele stiluri de bere artizanală, fiecare cu gusturile și aromele sale unice.

Bucharest Craft Beer Festival 2017

Vor fi zeci de sortimente de bere craft din România, dar și de peste hotare, fiecare special, de la diverse tipuri de Ale, Lager, Stout, la Porter și IPA, unele deja cunoscute, altele noi și neașteptate.

Festivalul propune și diverse tipuri de cidru artizanal și mancăruri delicioase, care se vor potrivi de minune licorilor artizanale. Yuuum!

Și pentru că Bucharest Craft Beer Festival a împlinit 3 ani, organizatorii au lansat și un manifesto care să-l însoțească:

BCBF 2018

"De mii de ani, de când se face, berea a evoluat pas cu pas spre ceea ce numim astăzi bere. Apă, malț, hamei și suflet – asta inseamnă bere bună!

Noi credem în pasiune și în inovație, respectăm producătorii artizanali, iar din 2016 am pus umărul la dezvoltarea pieței de craft beer în România.

Nu suntem doar un eveniment, ci prima platformă care le-a permis berarilor să își scoată în lume produsele și să-și intalnească fanii. Unii spun că berea craft este o artă. Alții spun că este o știință.

Noi, producătorii Bucharest Craft Beer Festival, credem că:

Cele mai bune beri se nasc din pricepere și pasiune, iar asta avem și noi aici. Știm că fiecare dintre voi e un berar înnăscut sau un indrăgostit iremediabil de berea craft. Locul vostru e la acest festival. Bucharest Craft Beer Festival. Acum e momentul vostru!"

Bucharest Craft Beer Festival 2017

Festivalul nu e doar despre bere, iar la Verde Stop vei fi așteptat și cu:

Program:

Vineri, 31 august: 17:00-23:00

Sambătă, 1 septembrie: 12:00-23:00

Duminică, 2 septembrie: 12:00-23:00

Accesul la Bucharest Craft Beer Festival 2018 se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi, 48 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival sau 38 de lei pentru abonamentele cumpărate până în data de 13 august.

Biletele s-au pus în vanzare aici și aici. Mai multe detalii pe pagina de Fb a event-ului sau direct pe site. Ne vedem acolo, daaa?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde