Tot ce trebuie să știi despre Instafestival, primul festival dedicat instagrammerilor din România

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

Obinuiești să faci poze ca apoi să le urci pe Instagram sau pierzi de multe ori vremea uitându-te în newsfeed-ul plin de poze mișto?

Dacă răspunsul este da, atunci te invit la Instafestival, primul festival dedicat instagrammerilor din România.

Pe 21 aprilie, peste 200 de creatori de conținut (înscrierile s-au terminat în mai puțin de 48 de ore) se vor reuni la primul festival dedicat lor.

Instafestival începe în București și continuă la Dumbrava Vlăsiei, unde va cânta Giulia, iar peste douăzeci de branduri românești și internaționale le vor oferi instagrammerilor conținut viralizabil.

Foto ilustrativ

"Comunitatea instagrammerilor din România a început să se contureze frumos, prin seria de instameeturi, tocmai de aceea acum putem să avem un Instafestival care aduce sub același acoperiș mai multe nișe.

Acest eveniment este pentru pasiunea pe care acești oameni au dezvoltat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă și este totodată o oportunitate să se cunoască mai bine", a declarat Adrian Dan, creator de conținut și organizator Instafestival.

Instafest

Event-ul va începe cu un instawalk în București (ora 13:00), pe Calea Victoriei, și va continua la Dumbrava Vlasiei (ora 14:00), unde Giulia, Jean F. Gavrilă și Delia Rus vor susține concerte, în timp ce Gabriel DT va fi DJ-ul zilei.

Hastagurile evenimentului: #creatorswillcreate #instafestival #instafood #instafun #instalife #instadrinks #instatravel #instafashion #instamusic #instanature #instadesign #instaarhitecture #instafriends

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile