Un concert de neratat: Sevdaliza vine în București, la Arenele Romane

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
23
Tweet
Sevdaliza

Dacă vrei să ai parte de un concert care să-ți miște sufletul, atunci nu trebuie s-o ratezi pe Sevdaliza - artista de origine persană care va susține un show la Arenele Romane din București.

Dacă n-ai auzit încă de ea, tot ce trebuie să faci este să-i dai play la o piesă și sunt absolut sigură că te va cuceri. Noi ți-am povestit de ea, atunci când am făcut o listă cu cele mai mișto tipe din noul val muzical în Orientul Mijlociu și-n Magreb (ascultă-le pe toate, btw).

Sevdaliza are 31 de ani, iar la vârsta de 5 ani a emigrat cu părinții din Iran, locul unde s-a născut, în Olanda. La doar 15 ani, a plecat de acasă și a devenit independentă - cu banii făcuți și-a plătit școala, iar după asta s-a apucat de muzică.

Dacă ar trebui să pun o etichetă genului de muzică produs de ea, probabil ar fi ceva la intersecția dintre trip-hop, synth pop, new wave r&b și EBM, dar cel mai bine ar fi să rămână fără etichete și să-i simți melodiile pe propria piele.

Sevdaliza

În piesele sale, artista atinge subiecte precum diversitatea genului și percepția emoțiilor transmitând o stare de melancolie prin fiecare vers. Versurile criptate ale albumului și vocea seducătoare ajung imediat în mintea ta.

Cel mai recent album lansat se numește "The Calling" - a avut un turnet de promovare în Europa și State, iar acum ajunge, iar, în România, adusă de The Fresh.

Sevdaliza

Nu ezita să-i asculți nici LP-ul "ISON", lansat în 2017, care se remarcă atât prin conceptele abordate în clipurile sale interesante și complexe, cât și prin stilul muzical unic.

Pe 9 noiembrie, alături de ea, pe scenă Arenelor vor performa Chlorys și Cosima artiste de muzică electronică din România care vor completa seara cu energie și vibe-uri care întregesc atmosfera.

Te așteaptă o seară magică, unde te vei bucura de o atmosferă fantastică și o voce unică. Ce zici, ne vedem acolo?

PS 2: Biletele Early Bird sunt SOLD OUT. Următoarea categorie de bilete va fi disponibilă la prețul de 70 de lei, pe site-ul thefresh.ro.

PS 1: avem și un concurs pe pagina noastră de Instagram, unde poți câștiga bilete la concert. Wanna try?

Sevdaliza

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile