Un cuplu a locuit în mijlocul Electric Castle: tot ce trebuie să știi despre experiența lor de neprețuit

Share
20
Tweet

Electric Castle rămâne unul dintre cele mai mari și iubite festivaluri din România, motiv pentru care, găsirea unei cazări în perioada event-ului este mereu o provocare pentru public.

Mastercard, sub conceptul "live the priceless side of music", a hotărât să ajute un cuplu să scape de grija cazării și să-i ofere o experiență de neprețuit în cadrul Electric Castle - Mastercard Tiny Home.

În zona de festival, în apropierea scenei principale, cei de la Mastercard au amenajat o căsuță complet funcțională, pregătită pentru doi "chiriași" norocoși.

Ei au avut parte de o serie de priceless moments, așa că am stat de vorbă cu ei pentru a le cunoaște mai bine povestea și a descoperi cum a fost să locuiască, timp de 5 zile, în mijlocul Electric Castle.

Experiența de neprețuit de la EC

Salut, noi suntem Iunieta și Alexandru, "chiriașii" Tiny Home, din cadrul Electric Castle 2018. Avem 27 de ani, venim din Brașov, dar locuim în București de foarte multă vreme, iar acum am locuit în Bonțida, așa cum n-am mai făcut-o niciodată.

Suntem împreună de 7 ani și iubim aventura, experiențele inedite și festivalurile de muzică, iar tot ce am trăit în Tiny Home ne va rămâne în suflet pentru totdeauna. Cum am ajuns aici?

Iunieta și Alexandru

Ei bine, am câștigat un concurs pe pagina Electric Castle - ei au postat un anunț în care au întrebat oamenii dacă au cazare în timpul festivalului, iar sute de oameni au început să trimită texte, melodii și gif-uri, despre cum încearcă să facă rost de un loc unde să doarmă.

Pentru că aveam și noi aceeași problemă, Iunieta a postat un cort care plutește, deoarece credeam că vom avea parte de ploaie pe tot parcursul event-ului.

La scurt timp după, a fost contactată și a primit vestea că nu mai trebuie să se îngrijoreze din cauza cazării sau a ploii, deoarece va primi cazare pentru ea și iubitul ei, adică eu.

Nu știam nimic despre toată această supriză fantastică, dar, înainte cu două zile de festival, am văzut un anunț pe pagina EC, în care era anunțat cum doi tineri norocoși vor locui în Tiny Home, în mijlocul festivalului.

Atunci am realizat că este posibil să fie vorba despre noi, iar adevărul l-am aflat miercuri, când am ajuns, în prima zi de event.

Am fost tare emoționați și fericiți de vestea că vom avea o cazare specială, iar când am ajuns la fața locului și am văzut căsuța, nu ne-a venit să credem. Mastercard Tiny Home este cea mai cool cazare în care am stat până acum!

Tiny Home

Ne-am așteptat să fie poziționată undeva în zona de corturi, dar când am văzut că e la câțiva pași de scena principală, am știut că Electric Castle 2018 va fi o experiență de neuitat!

Tiny Home a fost într-adevăr o mini-căsuță unde ne-am simțit ca acasă - realizată exemplar, ne-a oferit tot ceea ce am putut avea nevoie pe parcursul event-ului - de la tot felul de lucruri tiny (tiny fruit basket, tiny bar, tiny closet), la baie cu duș, verandă, terasă, mini-bucătărie, canapea extensibilă, dulapuri, pahare, lumânărele, aer condiționat și până și o floare de design.

Iunieta și Alexandru

Am fost super happy de tot ceea ce s-a întâmplat în jurul nostru și după ce ne-am cazat, am știut că vom avea parte de 5 zile de neprețuit aici. Ne-am simțit ca acasă, doar că am avut și foarte mulți prieteni în jurul nostru.

Tiny Home
Tiny Home
Tiny Home

E ca și cum am fi ieșit la bere cu foarte mulți oameni cu care n-am avut timp să ieșim la bere, în general - în acest context, ei au văzut toată povestea și au venit la noi să ne viziteze. Am avut mereu căsuța plină de oameni dragi, iar asta ne-a dat un sentiment foarte familiar.

Cei de la Mastercard ne-au oferit și o groază de surprize zilnic, iar asta ne-a făcut să ne simțim foarte bine, ca niște mici-vedete mai exact, mai ales că am avut parte și de un fotograf personal, pe tot parcursul event-ului.

Tiny Home
Tiny Home

Ne-am relaxat, ne-am bucurat de priveliștea superbă de pe terasă, am simțit cu adevărat pulsul festivalului și ne-am bucurat de muzică la maximum.

Alexandru a fost în extaz la Damien Marley, chiar dacă a plouat, apoi ne-am distrat și am dansat la Silent Disco, la Hideout sau la The Hood.

Am avut acces și la Premium Lounge Mastercard & Biutiful, de unde ne-am bucurat de cea mai tare priveliște către scena principală - Jessie J a fost foarte mișto, dar și nebunii de la Dubioza kolektiv.

Iunieta și Alexandru

Am simțit îndeaproape tot ceea ce înseamnă Electric Castle, dar am avut parte și de propriile noastre petreceri, în cadrul petrecerii generale. Cool, nu?

Tiny Home
Iunieta și Alexandru
Iunieta și Alexandru
Iunieta și Alexandru
Să asculți muzică live în timpul unei sesiuni de Yoga #denepretuit

Tot ceea ce am trăit timp de 5 zile în Tiny Home, dar și la Electric Castle, a fost un mix de fericire cu entuziasm, dar și multă emoție.

Nu a fost doar casuța noastră, ci casa tuturor celor dragi nouă, dar și a curioșilor care ne-au bătut la ușă pentru a înțelege mai bine despre ce e vorba.

Am interacționat cu foarte mulți oameni, am dansat, am ascultat muziă bună, ne-am încărcat de good vibes și am trăit o experiență de neprețuit.

Sperăm ca acest concept să continue și abia așteptăm să povestim și următorilor chiriași despre toate lucrurile frumoase care-i vor aștepta aici. Ne vedem la următorul Electric Castle!

Iunieta și Alexandru

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

cuplu electric castle festival tiny home mastercard nepretuit experienta
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde