Un Weasley din „Harry Potter” vine în România, ca să ne pozăm cu el

Share
Tweet
Familia Weasley Foto: harrypotter.wikia.com

Oare iese poza magică, animată, ca în filme?

Britanicul Chris Rankin, pe care-l știm în rolul lui Percy Weasley din seria „Harry Potter”, a fost confirmat oficial ca invitat la East European Comic Con. Cel mai mare eveniment dedicat filmelor, serialelor, benzilor desenate, jocurilor și culturii populare se desfășoară în București la Romexpo, în perioada 18-20 mai.

Chris Rankin Foto: Youtube

Rankin o să fie prezent la Romexpo pe 19 și pe 20 mai, iar primele 800 de poze împreună cu fanii sunt gratuite. Va trebui să ajungi devreme de tot, că o să se facă o coadă lungă.

Chris Rankin l-a interpretat pe Percy Weasley în cinci dintre cele opt filme ale seriei. Fratele mai mare al lui Ron și Ginny, ni-l amintim cu toții pentru aroganța cu care-i trata pe elevii mai mici la Hogwarts și pentru atitudinea de sclav în fața regulilor stricte. Totuși, când a fost nevoie de el la final, s-a alăturat forțelor binelui și a reușit să-și spele imaginea.

Daniel Radcliffe, Chris Rankin și Katie Leung în „Harry Potter și Ordinul Phoenix” Foto: harrypotter.wikia.com

Pe lângă Percy Weasley, o altă figură celebră a culturii populare care vine în mai la București e Gustavo „Gus” Fring, antagonistul din serialul „Breaking Bad”. Actorul Giancarlo Esposito a interpretat rolul cu atâta charismă și cruzime în același timp, încât publicația IndieWire l-a numit pe Gus cel mai bun villain al tuturor timpurilor. E descris ca fiind „exemplul suprem de infamie sofisticată” și nu prea ai cum să-i contrazici.

Să nu-i uităm nici pe Andrew Scott („Sherlock”) și pe Jim Beaver („Supernatural”), alte vedete cu care poate vrei să te pozezi la convenție.

Așadar, notează-ți în calendar: ne vedem la Romexpo în perioada 18-20 mai! Pregătește-te de pe acum să te costumezi într-un personaj celebru care-ți place, conform tradiției Comic Con. Abonamentele le poți cumpăra online de aici, dar se găsesc și deja printate în magazinele Eventim.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile