Unde găsești cel mai Instagramabil brunch din București - partea a II-a

Bianca Bârsan

Street Style
Share
18
Tweet
Rio Juice

Weekendul e din ce în ce mai aproape și știi ce-nseamnă asta, nu? E timpul pentru o nouă listă cu cele mai delicioase și Insta-worthy brunch spot-uri din București.

Prima parte o găsești aici, dar dacă ai încercat deja toate propunerile de acolo, pregătește-te, căci avem noi recomandări, de la cele mai bune prăjituri făcute exclusiv din ingrediente naturale, până la celebrele acai bowls pline ochi cu vitamine și venite direct din inima Braziliei. Să-ncepem!

5ensi by BeanZ Cafe - Bd. Aviatorilor 8A

5ensi1 by BeanZ Cafe

Situat la o aruncătură de băț de Guvernul României, 5ensi este unul din cele mai noi bistro-uri din capitală care promită să te surprindă de fiecare dată cu un mix adementior de arome și gusturi. Poți veni aici la orice oră din zi, căci servesc atât un mic dejun plin de nutrienți, cât și cocktailuri perfecte pentru seara aia ca-ntre fete, după lăsareaserii (sau, de ce nu, înainte), însă credem că dacă vrei să experimentezi cu adevărat ce înseamnă 5ensi, trebuie să vii măcar o data aici la ora brunch-ului: îți recomandăm o porție sănătoase de Egga Benedict Royal, servite alături de un pahar răcoritor de Prosecco. Mulțumește-ne mai târziu!

Mara Mura - Str. Benjamin Franklin 5

Mara Mura

Pentru toate zilele în care te-nvârți prin centru cu cele mai bune prietene, căutând locul ăla perfect în care să vă opriți și să mâncați ceva bun, există Mara Mura - cofetăria care pare scoasă de pe-o străduță mică, din centrul Parisului. Găsești aici cele mai bune deserturi, obținute exclusiv din ingrediente naturale, printre care și clasica Pavlova - o prăjitură pentru care vei reveni iar și iar.

Bite - Str. Mătăsari 53

BITE

Dacă ajungi prin zona Foișorului de Foc ușor înfometat și cu poftă de o cafea bună, dar nu știi încotro s-o iei, îți recomand să te oprești un ceas-două pe la Bite, micul restaurant din inima capitalei care promite - și se ține întotdeauna de cuvânt - să te surprindă încă de la prima furculiță din felul preferat de mâncare. Bonus: design-ul scandinav extrem de cozy, ceea ce face din Bite locul perfect atât pentru o întâlnire ca-ntre fete, dar și pentru un date! Ah, și să nu uit, opțiunile vegetariene sunt variate, iar eu îți promit că nu vei fi dezamăgit dacă mergi pe mâna mea și optezi pentru salata cu quinoa, avocado, cartof dulce și migdale rumenite la cuptor SAU tocana thailandeză. Mmmm, aproape că mi-e foame iar!

Dianei 4 - Str. Dianei 4

Dianei 4

La Dianei 4 brunch-ul începe în fiecare zi de la ora 10:00 și nu numai că e de-li-cios, dar include și o cafea de specialitate din partea casei! Opțiunile sunt extrem de variate, așa că poți opta fie pentru un parfait de rodie cu iaurt grecesc, fie pentru o porție sănătoasă și picantă de huevos rancheros, ori, de ce nu, pentru o salată ușoară de vară cu halloumi și roșii uscate - în funcție de cât de mult vrei să te răsfeți în ziua respectivă. De găsit, ai să găsești ușor locul ăsta, întrucât se află la doi pași de rondul Rosetti, pe Dianei 4 - get it?

Rio Juice - Intrarea Aviator Teodor Iliescu 2

Rio Juice

Cine caută, găsește. Așa se face că am găsit acest mic colț de rai brazilian din centrul capitalei, unde poți încerca - dacă nu ai făcut-o până acum - celebrele acai bowls, alături de toppingurile preferate. Ingredientele de la Rio Juice sunt dintre cele mai fresh și mai pline de vitamine, iar selecția include o mulțime de fructe tropicale, nuci, semințe sau cereale, așa că indiferent de cât de pretențios ai fi când vine vorba de mâncare, ai să găsești ceva și pe gustul tău. Bonus, că tot e vară, găsești Rio Juice și în Mamaia, deschis de luni până duminică, la ora 20:00.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile