Unde ieșim în weekend?

Share
Tweet
Scrie despre tine Foto: Noizz.ro

Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 18.00, la Centrul de Teatru Educațional Replika, poți urmări cel mai nou spectacol-lectură “Scrie despre tine”.

Pentru prima oară într-un liceu din București, cei de la SDT au lucrat cu un grup de eleve care au dezvoltat scenarii inspirate din poveștile lor.

„Care sunt luptele tale?”

Întrebarea a generat în grupul celor 6 fete din echipa „Scrie despre tine la liceu” povești care ne-au făcut să ne emoționăm și să redescoperim ce important este să poți să exprimi cine ești și ce simți, la această vârstă, în care uneori pare că nimeni dintre „adulți” nu are timp sau energie să fie acolo.

Notează-ți în agendă că sâmbătă mergem să le cunoaște, pe cele mai tinere și mișto autoare "Scrie despre tine": Irina-Estera Andrei, Viviana Andreea Căldare, Christina Ene, Andreea Gabriela Gheorghe, Georgiana Jalea, Maria Viorela Lupu.

Intrarea liberă, pe bază de rezervare. Rezervări la scriedespretine@gmail.com.

„Scrie despre tine” este prima școală de dramaturgie și scenaristică dedicată celor care vor să își povestească realitatea, indiferent de experiența anterioară în domeniu.

“Scrie despre tine” a început lucrul cu elevi de liceu din 2011 si a lucrat până acum la Vaslui si la Baia Mare, unde au realizat piesele: “13 oameni, o poveste din Vaslui” (Vaslui 2011), „Scrie despre tine Baia Mare” ( Baia Mare 2014, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, și Primăria Baia Mare), „După 18” ( spectacol produs în cadrul proiectului „Scrie despre tine Baia Mare”, 2015, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș), „Medicină, Drept, IT” (spectacol realizat în urmă atelierului “Scrie despre ține Vaslui” 2015, în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui), “Zilele teatrului tânăr în Vaslui” ( Vaslui 2015), “Cum trebuie să fie o domnișoară ?!?” (spectacol realizat în urmă atelierului “Scrie despre ține Vaslui” 2016, în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui), “În cerc și tot încerc” ( spectacol realizat în urmă atelierului “Scrie despre ține Vaslui” 2017).

„Scrie despre tine la Liceu” este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, și reprezintă varianta pentru tineri de liceu a „Școlii de dramaturgie și scenaristică Scrie despre tine”, care își desfășoară activitatea în București din 2010.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile