Unde mănânci cea mai bună pizza din București - cele mai frumoase 10 locuri

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
544
Tweet

Atunci când e făcută cum trebuie, pizza este unul dintre cele mai bune lucruri din lume. Nu vorbim aici de acea pizza comercială, care trece drept fast-food, ci de pizza artizanală, făcută ca la mama ei acasă.

De asemenea, nu vorbim despre pizza delivery, ci despre întreaga experiență de a devora o pizza într-un local frumos, cu un pahar de vin bun sau o bere rece alături.

Așadar, am făcut o listă cu 10 locuri frumoase și cu pizza bună din București, care să-ți fie de folos atunci când vrei să ieși în oraș la o pizza:

1. Pâine și vin - adresă: Str. Actor Ion Brezoianu 4

Sursă foto: facebook.com/painesivin

„Pâine și Vin este bucuria de-ai pune pe ai tăi la aceeași masă, este locul unde-ți vin cuvintele care-ți stăteau pe limbă: cald, sincer, iute, blând, tihnă, sfat”, spun cei de la Pâine și Vin în descrierea lor.

În cuvinte mai simple, Pâine și Vin este un local foarte frumos, cu pizza extrem de bună și vinuri pe măsură. Dacă-ți place pizza, neapărat trebuie să ajungi și pe aici.

2. Animaletto - adresă: Str. Visarion 10

Animaletto este un alt loc din oraș care s-a construit în jurul acestui fel de mâncare delicios: pizza. Se recomandă drept un pizza bar care-și dorește să reinventeze și să inoveze. De trecut pe aici, pentru că pizza este foarte bună.

3. Urban Lodge - adresă: Str. Frunzei, nr. 2A

Mai puțin cunoscut, pentru că se află într-o zonă nu chiar centrală, Urban Lodge este un loc cu mâncare foarte bună. În meniu găsești nu doar pizza, dar și burgeri, șnițele imense și gustoase, salate, paste etc. Însă atunci când îți dorești o pizza bună, trebuie să ții minte că nu o să te dezamăgească cea pe care o fac cei de la Urban Lodge.

4. Bocca Lupo - adresă: Str. Dr. Lister, nr. 1

Frumusețea asta din imagine este pizza Bocca Lupo, pentru care cei de aici au ales cele mai gustoase ingrediente: prosciutto San Daniele, hribi, radichio, ulei de trufe, sos de roșii și mozzarella. Arată într-un mare fel, iar localul se prezintă și el foarte bine. De exemplu, pizza de aici se face într-o jumătate de Fiat, atât de italienesc este locul (poza de la începutul articolului, de aici este).

5. Unico Vero - adresă: Str. Viitorului nr. 8

Unico Vero are următorul motto: „Gustă! Bea! Privește! Fii oaspetele nostru!” Localul se învârte în jurul bucătăriei italiene și a fost deschis în urmă cu 15 ani. Deci, există cel puțin un motiv pentru care a rezistat atât de mult pe piață, cel mai probabil: produse de calitate, care se traduc prin satisfacția clienților.

6. Latin Pizza - adresă: Bulevardul Ion C. Brătianu, nr. 34

Pentru ca italienii o fac cel mai bine, la Latin Pizza e tot timpul coadă. Este un local de take away, fără mese. Aici, pizza se servește la felie și este una dintre cele mai bune din Centrul Vechi. Când ești pe fugă, dar vrei să devorezi o felie de pizza bună, treci pe aici. E ce trebuie!

7. buoni e bravi - adresă: Piața Rosetti 3

Un alt loc cu pizza delicioasă la felie, buoni e bravi este de trecut pe lista oricui iubește acest preparat. Te vei convinge de îndată ce o vei gusta. Ce trebuie să ții minte este că e deschis doar de luni până vineri, de la 08:00 la 20:00.

8. Borsalino - adresă: Bulevardul Ion C. Brătianu 44

Cei de la Borsalino se ghidează după următoarea mantră: „Cele mai importante trei ingrediente pentru pizza sunt făina, sosul de roșii și mozzarella. Nu există nimic secret în prepararea pizzei, ci doar ingrediente de bună calitate.” Ce-i drept, această simplitate face ca pizza de aici să fie foarte bună.

9. Premiata Pizza - adresă: Aerogarii 33

Aflat în zona de nord a Bucureștiului, restaurantul Premiata spune despre pizza lor că „Tastes like heaven and it's sometimes stated to be better than a relationship”. Trebuie să te convingi singur.

10. Belli Siciliani - adresă: Str. Matasari nr. 47

Gastronomie autentică siciliană, bucătari, rețete și ingrediente exclusiv din Sicilia! Astea sunt secretele acestui local cu mâncare italienească delicioasă. Poate că nu e cea mai arătoasă poză cu o pizza, dar cu siguranță gustul este unul deosebit.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

pizza restaurante cea mai bună pizza pizza bucurești
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde