Vernisaj Faces of Creativity: o experiență care ne-a purtat din trecut în viitor și invers

GAMBRINUS

Partener
Share
17
Tweet

Hai să-ți povestesc despre o experiență în care ești invitat să pui pauză prezentului, să apeși pe rewind, iar apoi să te propulsezi direct în viitor. Ce zici, sună tentant?

Știi prea bine că vintage never gets old, only gets better, așa că un mix între aceste elemente vechi și unele moderne n-au cum să nu dea un rezultat WOW.

Proiectul Faces of Creativity fix asta face și îți propune o călătorie inedită, în care vei cunoaște o serie de oameni care nu au rămas captivi unei singure perioade de timp, și care au avut curajul să conecteze trecutul cu viitorul.

Inițiat de Gambrinus Vintage, în colaborare cu fotograful Miluță Flueraș, Faces of Creativity surprinde o serie de 11 portrete ale acestor personaje creative care au sfidat timpul, ilustrându-ne faptul că "vintage never gets old".

Andrei Carlo Papuc
Vlad Craioveanu
Boardescu
Dan Basu
Chip Amăriei

*poți scana chiar și aici

Dacă te întrebi sau ești curios de legătura dintre o bere vintage și acest proiect fotografic inedit, ei bine, ea se datorează parcursului berii Gambrinus, care și-a făcut un bagaj plin de lucruri bune învățate în cei 150 de ani de existență și a călătorit în viitor, doar pentru a reveni în prezent într-o formă reinventată - Gambrinus Vintage.

Cu o rețetă nouă și produsă cu ajutorul unei tehnici craft de fabricare - dry-hopping - berea Gambrinus a devenit un pilsner reinterpretat la nivel de gust, dar și de design, având un ambalaj nou, avangardist (ai văzut eticheta, da?).

Imaginează-ți că berea Gambrinus este un personaj urban și îndrăgostit de oraș. E mereu la curent cu pulsul evenimentelor și are o mare pasiune pentru tehnologie și fotografie. Are un spirit vintage, dar este ancorat în prezent și mereu cu gândul la viitor.

Una dintre intențiile acestui personaj este aceea de a te purta într-o aventură, așa că toate aceste valori au transformat Gambrinus într-o platforma necesară pentru dezvoltarea proiectului Faces of Creativity alături de Miluță Fluieraș. Cool, nu?

Irina Neacșu
Pisica Pătrată
Mișa Diaconu
Gentleman Works
Ioana Marchidan
ALLKIMIK

*poți scana chiar și aici

Vernisaj Faces of Creativity

Obiectivul lui Miluță a transpus povestea celor fotografiați, în timp ce aplicația ARTivive i-a animat printr-un scurt video - vernisajul a avut loc pe 27 octombrie, ora 19:00, la Apollo 111.

A fost o experiență foarte mișto, la care nu-ți puteai ține telefonul cu aplicația instalată în buzunar. Asta și pentru că oamenii alături de care "am călătorit" în timp sunt foarte cool, creativi, curioși, ba chiar mici-inovatori.

Ei sunt pasionați de lucruri și meserii din toate timpurile, de tehnici vechi readuse în prezent,și au mereu dorința de a le readuce în atenția reflectoarelor, reinventându-le.

Vorbesc despre o gașcă de nota 11 formată din - ALLKIMIK, Chip Amăriei, Dan Basu, Boardescu, Vlad Craioveanu, Mișa Diaconu, Gentleman Works, Ioana Marchidan, Irina Neacșu, Andrei Carlo Papuc și Pisica Pătrată.

Mulți dintre ei au fost prezenți și în seara evenimentului, au socializat cu cei din jur, au băut cea mai vintage bere din oraș și s-au uitat la modul în care fotografiile înrămate au prins viață.

Atmosfera a fost una relaxată, good vibes only și n-apucai să faci 3 pași fără ca cineva să-ți ofere un Gambrinus rece, numai bun de savurat de-a lungul călătoriei în timp. O ofertă pe care n-aveai cum să o refuzi, e clar!

Soundtrack-ul serii a fost asigurat de ritmurile lui Electric Brother, așa că-ți era cam greu să nu te simți bine, fie vorba între noi.

Faces of Creativity te provoacă să vezi dincolo de aparențe, să descoperi o poveste captivantă și să te lași dus într-o aventură inedită, unde 11 oameni mega talentați îți vor fi ghizi și te vor provoca să pășești în trecut și viitor alături de ei.

Până pe 6 noiembrie poți vedea/scana/asculta expoziția, la Apollo 111 Barul.

Sursa: GAMBRINUS

Arată comentariile