Vino la prima ediție Creators Cup din România și urmărește cele mai neobișnuite metode de brew

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Mmmm, coffee?

Cafeaua este această licoare magică fără de care diminețile n-ar mai fi la fel.

Dacă simți același lucru, atunci cred că ți-ar plăcea să afli cum în București se va organiza prima ediție Creators Cup din România.

Creators Cup încurajează spiritul creativ și inovativ, ce caracterizează domeniul cafelei de specialitate. Event-ul este găzduit de Origo, alături de Rafael Mlodzianowski.

Creators Cup face parte din seria de evenimente care marchează 5 ani de Origo și va avea loc pe 8 septembrie, într-un loc la înălțime - Linea/ Closer To The Moon.

Origo Creators Cup 2018 - 8 septembrie

Ce se va întâmpla mai exact

Competiția va avea un caracter informal, prietenos, creând un spațiu de joacă, în care iubitorii de cafea sau barista profesioniști pot concura cu un device creat de ei de la zero.

Se va puncta designul funcțional și original care permite prepararea unei cafele bune. Concurenții vor prepara un brew de cel puțin 150ml. Organizatorii, împreună cu partenerii competiției, vor asigura participanților aceeași cafea, apă, boiler și râșniță.

Aceștia vor avea un timp de antrenament pentru a testa cafeaua înainte de a participa. Competiția presupune 5 minute de pregătiri și 10 minute pentru a prezenta conceptul metodei create.

Juriul, prezidat de Rafael, va recompensa participarea concurenților la Creators Cup, oferind 3 premii:

  • Best Design
  • Best Brew
  • Best Overall.

Art & coffee = LOVE

Pentru a sărbători spiritul creativ al cafelei de specialitate, la Creators Cup, Origo a colaborat cu artiști locali, care au pregătit o serie de produse destinate personalizării și echipării brew bar-ului de acasă:

Artiști în ceramică au creat propria lor soluție de brew. Alături de

  • Madalina Teler
  • Cristina Ciobanu
  • Spoonfool

au stat bariștii Origo, care au setat o reteță atent calibrată fiecărei metode. Dacă vii la event, vei putea alege produse din ceramică lucrate manual, dar vei avea și ocazia testării și degustării cafelei cu metoda aleasă.

5 designeri grafici au pregătit ilustrații inspirate de metodele de brew, care vor fi prezentate sub formă de print-uri sau wearables. Cool, huh?

Ce zici, ne vedem acolo sau nu?

Uhh

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile