În căutarea unei indentități vizuale noi, transportul public din Brașov va avea un logo oribil

Brasov

După întregul scandal cu logo-ul pentru București, Brașovul nu se lasă mai prejos și, în căutarea unei identități vizuale noi pentru transportul public (RATBV), va avea un logo oribil pe toate autobuzele din oraș.

Prin luna aprilie, RATBV lansa provocarea tuturor brașovenilor, dar nu numai, de a găsi un nou logo pentru singurul operator de transport public de persoane din cel mai important oraș turistic al țării.

Premiul? Evident, recunoașterea publică a talentului și inventivității. Altceva? Evident, nimic.

Deci, RATBV și-a dorit identitate nouă gratis, moca... Știi vorba aia: dai un ban, da' face? Singurul operator de transport public de persoane din cel mai important oraș turistic al țării nu o știe.

Așa se face că cele 5 logo-uri finaliste sunt oribile, dar nu contează, pentru că una dintre aceste 5 sigle se va afla pe toate materialele ce țin de transportul public de persoane din Brașov. Iată-le pe finaliste:

1. Nu are nicio treabă cu cerințele concursului: să sublinieze faptul că RATBV S.A. este parte a comunității brașovene, să fie lizibilă, creativă și relevantă. E seacă și total lipsită de creativitate. Insa, cea mai okish dintre toate celelalte.

Sursa foto: RATBV

2. Autorul s-a gândit la Brașov și la transportul în comun, așa că a schițat niște munți și un autobuz. Creativitate 0.

Sursa foto: RATBV

3. Fan Steaua, clar!

Sursa foto: RATBV

4. Deja vu nr. 3!

Sursa foto: RATBV

5. A zis cineva Minecraft? Atâta lipsă de interes, încât cercul nu e cerc si e si pixelat în partea superioară.

Sursa foto: RATBV

Dacă vrei să votez unul dintre cele 5 logouri, o poți face aici.