15 comentarii la postarea de coming-out a lui Emil Rengle care-ți demonstrează că nu toți românii sunt homofobi

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
31
Tweet
Emil Rengle

Emil Rengle, coregraful de la Vocea României, a publicat un clip pe contul său de YouTube în care a recunoscut că este gay.

Într-o societate cum e România, un astfel de gest este privit ca unul curajos, deoarece, că ne place să credem sau nu, avem de-a face cu foarte multe mentalități învechite și chinuitor de bolnave, mai ales în rândul tinerilor.

Știrea pe care am publicat-o pe Facebook-ul NOIZZ a generat la rândul ei multe reacții negative și homofobe, însă îmi place să cred (și știu) că nu suntem toți făcuți din același aluat.

Drept dovadă, am ales 15 comentarii pozitive date la video-ul postat de Emil. Comentarii prin care este felicitat, încurajat și sfătuit să-și continue viața așa cum crede el mai bine, deoarece părerile celor din jur nu contează.

Mi-am imaginat pentru câteva minute cum ar fi să avem parte de o țară în care oamenii gândesc așa în general, iar vocile astea de bine sunt mai multe decât cele spălate pe creier. A fost frumos!

Un lucru e cert și anume că nu trebuie să ne pierdem speranța, deoarece oameni open-minded există, iar tinerii ca Emil trebuie să știe că nu e treaba nimănui să-i judece pentru cine iubesc!

Comentariu 1
Comentariu 2
Comentariu 3
Comentariu 4
Comentariu 5
Comentariu 6
Comentariu 7
Comentariu 8
Comentariu 9
Comentariu 10
Comentariu 11
Comentariu 12
Comentariu 13
Comentariu 14
Comentariu 15

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile