Creștinii extremiști au invadat o sală de cinema, pentru că Dumnezeu urăște homosexualii

Share
320
Tweet

E anul 2018, dar mulți români încă trăiesc în Evul Mediu.

O adunătură de habotnici supărați au dat năvală ieri în cinematograful Muzeului Țăranului Român, întrerupând un film despre comunitatea LGBTQ. Au venit înarmați cu icoane, cruci, mesaje penibile și versuri prin care se milogeau după putere venită din ceruri. „Un film cu acest subiect este inadmisibil să fie proiectat la Muzeul Țăranului Român”, pentru că țăranul român e creștin-ortodox, antonimul absolut al homosexualului. Așa își justificau nesimțirea.

Câțiva habotnici s-au suit pe scenă și au blocat ecranul cu pancarte pe care scria „HEY, SOROȘ LEAVE THEM KIDS ALONE” sau „ROMÂNIA NU E SODOMA ȘI GOMORA”. Filmul nu mai putea fi nici măcar ascultat, pentru că gloata a făcut tot posibilul să acopere sonorul cu melodii bisericești: „Mântuieşte, Doamne, poporul Tău / Și binecuvântează moştenirea Ta, / Biruinţă binecredincioşilor creştini / Asupra celui potrivnic dăruieşte / Și cu crucea Ta păzeşte pre poporul Tău”.

Foto: facebook.com

Au cântat și imnul României, ca să ne arate că ei sunt adevărații români. Pentru ei, a fi român înseamnă a avea minte îngustă, toleranță zero și nicio urmă de respect față de concetățeni.

Până la urmă, cineva s-a răstit la ei: „Este o sală de spectacol, desfășurăm o activitate în mod normal! Cine vrea să rămână să vadă filmul, rămâne; cine nu, vă rog frumos să părăsiți sala!”. Un habotnic răspunde sarcastic și pueril: „Daa, rămânem, cum să nu? Este foarte bun, film artistic!”. Să-nțelegem că ei sunt autoritatea supremă în materie de artă. Un film nu merită văzut decât dacă se aliniază cu prejudecățile lor, dictate de o viață întreagă de spălătură pe creier.

A apărut și Poliția la un moment dat, iar sala a fost evacuată (cu greu). Proiecția nu a fost reluată, ceea ce extremiștii consideră o mică victorie împotriva Satanei.

Foto: youtube.com

Circul a izbucnit la proiecția filmului „120 battements par minute” (120 bătăi pe minut), câștigătorul marelui premiu al juriului la Cannes 2017. Filmul ne transpune în Franța anilor ’90, o vreme când SIDA ucidea pe bandă rulantă și nimănui nu părea să-i pese. Se considera că boala face curățenie prin societate, eliminând „oamenii de nimic” care ar fi primit ce meritau.

„120 BMP” urmărește eforturile grupării ACT UP Paris, care luptă cum poate împotriva epidemiei. Activiștii încearcă să atragă atenția societății, Guvernului și companiilor farmaceutice în speranța că se vor lua măsuri concrete pentru îngrijirea bolnavilor.

„120 BPM” rulează în cinematografele românești din 26 ianuarie. Nu l-am văzut, deci nu știu dacă să-l recomand sau nu, dar tare mi-ar plăcea ca filmul să rupă la box office-ul autohton. Ar fi ca o palmă peste botul nesimțiților care vin cu crucea peste tine, să întrerupă în numele divinității o proiecție pentru care ai dat bani. Ah, dar le decontează Soroș biletul, nu-i așa?

Ironic e că, prin tot circul ăsta, habotnicii i-au făcut un serviciu enorm filmului: i-au făcut reclamă. Titlul „120 BPM” a ajuns să circule prin toată presa și a devenit cel mai popular film la ora actuală în România. Țeapă!

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

crestin ortodox religie dumnezeu invadat cinematograf scandal muzeul taranului roman
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde