Cuplu gay dovedește că iubirea dintre două persoane de același sex nu e „doar o fază”

Bianca Bârsan

Street Style
Share
10
Tweet
Nicholas Cardello & Kurt English, 1993

Nicholas Cardello și Kurt English se iubesc din 1992 și au dovedit recent asta, recreând o fotografie de la prima parada Pride la care au participat împreună, ca un cuplu.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 25 de ani și au participat la primul marș pentru drepturile LGBTQ în martie 1993, în Washington D.C., unde a fost făcută fotografia inițială. Acum, după două decenii și jumătate, cei doi au recreat fotografia, tot în Washington, tot împreună, la Equality Match for Unity and Pride.

Nicholas & Kurt, 2017

Povestea celor doi a devenit virală după ce o utilizatoare de Twitter a postat cele două fotografii, una lângă alta, cu descrierea sarcastică & super witty ”e doar o fază”. Ulterior, cei doi au declarat pentru Huffington Post că nu se așteptau la toată susținerea și dragostea pe care au primit-o din toată lumea și că unele mesaje pe care le-au primit i-au emoționat până la lacrimi.

„People ask how we lasted for 25 years? That is a good question especially since the structure of our society is set up to pull us apart (...) The youth needs to see that it is possible to find a loving partner ― and that the relationship can last.”

Cardello și English trăiesc împreună din 1992 și sunt căsătoriți legal din 2008 în Boston, și din 2015 și în statul Florida, unde locuiesc în prezent. Cei doi spun că nu obișnuiesc să posteze fotografii împreună sărutându-se ori ținându-se de mână, deși familiile amândurora știu despre orientarea lor sexuală încă de la început. Și totuși, după 25 de ani împreună, în care au avut de înfruntat fel și fel de obstacole, cei doi spun că cele două fotografii și ceea ce simbolizează ele sunt unul din cele mai importante lucruri pe care le-au făcut împreună. Un fel de „Dear straight people, gay is not a phase” - bamboozled, nu? Știu. Lăsând totuși gluma la o parte, poate ar fi cazul să ne mai trezim un pic și să renunțăm la idei de genul ăsta, pentru că nu, gay is not a phase, și nu, gay nu înseamnă libertinaj și desfrâu - în orice caz, nu mai mult decât în cazul persoanelor straight. Iar Nicholas Cardello și Kurt English sunt exemplul perfect pentru asta: dragostea e dragoste. Și dragostea câștigă - always.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

gay
Arată comentariile