Dragonu de la Specii te cheamă să votezi DA la referendum pentru că și-a pierdut juma' de creier după ce a renunțat la droguri

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
359
Tweet
Dragonashu

Toată treaba asta cu referendumul este o mare mizerie care aduce foarte multă ură și interese politice într-un popor care oricum este vai de capul lui și 80% din timp nu înțelege ce se întâmplă cu el.

Curtea Constituțională a spus că un cuplu de același sex e considerat familie, așa cum e și firesc.

Românul de zi cu zi nu stă să asculte astfel de informații, ci își păstrează timpanele pentru propaganda anti-gay care este promovată peste tot prin țară, mai ales de preafericiții și preaslăviții de la BOR.

Inițiativa care-și dorește familia tradițională să guverneze în România nu ne va lăsa decât cu bani pierduți și multe sentimente negative la sfârșit. Pur și simplu nu putem înțelege conceptul universal de iubire și alegem să credem că - persoanele gay ne vor fura copiii.

WOW! Zici că trăim cu toții într-un film SF, o realitatea paralele, unde singura noastră grijă este fix asta - cine cu cine se fute și UNDE.

Dragonu

În toată bălăceala asta de opinii, vine și Dragonu AKA 47 să susțină Coaliția pentru Familie, pentru că na, atât s-a putut în căpușorul lui - s-a drogat juma' din viață și s-a bucurat de succes, apoi s-a lăsat de K & co. și-a luat-o cu Dumnezeu. Dintr-o extremă în alta, fără cale de mijloc.

Așa că uite-l pe băiatu' nostru din Bârlad cum stă el să ne zică despre viitorul copiilor noștri, ca și cum SE TERMINĂ țara noastră odată cu lăsarea comunității LGBTQ să-și vadă de treabă.

N-ai ce să mai zici, n-ai ce să mai faci. Concluzia e simplă - dă-i cu #boicot și nu pentru că asta e mișcarea generală, ci pentru că ești nimeni să decizi pentru alții și să le zici tu ce să simtă. Mkei?

PS: și dă cu play la ce cânta Dragonakis înainte s-o ia pe calea Domnului:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile