Dragostea nu poate distruge familiile din România, doar prostia și corupția o pot face

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
245
Tweet
Ilustrație de Paul Mureșan // facebook.com/muresanpaulmihai

Senatorii României au votat ieri că dragostea dintre doi oameni poate fi o amenințare la adresa familiei. Nu sărăcia, nu corupția, nu lipsa de spitale, școli, drumuri etc.

107 senatori (de la toate formațiunile politice, mai puțin USR) au votat că în familie nu are ce căuta homosexualitatea, dar și că o familie nu poate exista dacă nu e formată dintr-un bărbat și o femeie. Cu alte cuvinte, dacă nu poate procrea, nu se numește familie.

Este pur și simplu trist că trăim în anul 2018 atât de aproape de Europa și, totuși, atât de departe.

Permitem unor oameni lipsiți de inteligență, care nu cred în legile fizicii, ipocriți, falși, corupți să ne țină discursuri de la tribuna Senatului despre ce înseamnă creștinismul, despre ce înseamnă familia, alegând să ignore toate temele adevărate care distrug familiile din România și arătând cu degetul un țap ispășitor fictiv.

În anul 2018, senatorul Șerban Nicolae (PSD) recită lipsit de orice urmă de rușine, chiar cu mândrie: „Dimensiunea religioasă eu o înțeleg așa... înțelesul ancestral al oamenilor, eu îi zic lege a lui Dumnezeu. Eu nu cred în teoria unei mari explozii. Eu n-am întâlnit nicăieri în lume o explozie care să fi creat ceva. (...) Românii sunt creștini de 2000 de ani. Au primit creștinismul direct de la apostoli.”

Senatori care nu cred în legile fizicii și care au impresia că România există de 2000 de ani în anul Centenarului și că de tot atâția ani e creștină sunt adevărata amenințare nu doar la adresa familiei, ci la adresa întregii țări. L-ai auzit pe acest personaj sinistru vorbind vreodată despre adevăratele aminințări la adresa familiei: alcoolism, violență domestică, abandon familial și școlar, sărăcie? Nu o să-l auzi niciodată, nici pe el, nici pe ceilalți 106. În schimb i-am auzit vorbind despre aceste teme pe mulți dintre cei care au votat împotriva referendumului, pe cei din USR.

200 de milioane de lei se vor cheltui pentru acest referendum care nu va salva familiile din România, nu le va face viața mai bună, ci va crea și mai multă dezbinare și mai multă ură. 200 de milioane care puteau fi cheltuite în atât de multe moduri constructive.

Prezența minimă ca referendumul să fie declarat valid este de 30% din alegătorii înscriși în Registrul Electoral, adică 5.675.281. Așadar, indiferent dacă nu ești de acord cu acest referendum și te duci să votezi contra sau să-ți anulezi votul, prezența ta la urne îi va ajuta să atingă acest număr.

Deci, fii unul dintre cei care cred că dragostea poate salva familia, nu ura, nu prostia, nu corupția, și NU te duce la vot la acest referendum.

#BOICOT

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile