Heterosexualul Liviu Dragnea anunță că referendumul pentru familia tradițională va avea loc pe 7 octombrie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: facebook.com/liviudragnea.ro

Nu există în PSD heterosexual mai convins ca Liviu Dragnea. De mai bine de un an de zile, Dragnea ne tot vorbește despre referendumul privind redefinirea familiei în Constituţie. Ne spune cât este de necesar acest referendum, cât de tradiționalist este el, cât de ortodox și multe alte vorbe goale.

Sâmbătă seara, după CExN de la Neptun, Dragnea a anunțat din nou o dată pentru acest referendum: 7 octombrie.

Susținerea acestui referendum din parte PSD și Liviu Dragnea este de o imensă ipocrizie. În primul rând, pentru că PSD se vrea a fi un partid de stânga, iar un partid cu o astfel de doctrină n-ar îmbrățișa niciodată teme atât de conservatoare și de discriminatorii precum cele propuse de Coaliția pentru Familie. În al doilea rând, pentru că Dragnea nu are în ogradă o familie tradițională, fiind divorțat și cuplat cu o fată mai tânără decât soția fiului său.

Prin luna iulie, Dragnea anunța data referendumului pe 30 septembrie. Tot atunci, Asociația Accept reamintea pe Facebook următoarele:

„Referendumul este mai inoportun decât a fost vreodată: în pragul asumării președinției Consiliului Uniunii Europene, ignorăm decizii CJUE și organizăm, cu susținerea financiară a guvernului, o campanie națională care instigă la ură împotriva comunității LGBTI și a celorlalte familii care nu sunt bazate pe căsătorie? Cine aruncă primul piatra și cine măsoară impactul unei astfel de campanii? La 100 de ani de Marea Unire încurajăm prin referendum marea dezbinare națională? Responsabilitatea întregii clase politice este să asigure protecție legală pentru viața de familie a cuplurilor de același sex și să nu mai folosească comunitatea LGBTI ca țap ispășitor pentru problemele familiilor din România, sau pion în jocurile politice dintre palate. Drepturile omului sunt deasupra competiției politice și trebuie respectate indiferent de ideologie și credințe personale, pentru că intră în sfera valorilor europene pe care ni le-am asumat ca țară și cetățeni atunci când am decis să facem parte din Uniunea Europeană.”

Cele scrise atunci, rămân valabile și acum.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile