Am aflat cine e Kiki din noua piesa a lui Drake- "In my Feelings"

Share
Tweet
Drake

Dacă nu ai trăit într-o peșteră luna asta, probabil știi că Drake a lansat cel de-al 5-lea album al său – Scorpion - și a devenit primul artist care a atins 1 miliard de stream-uri pe plan mondial, în doar o săptămână.

Pe newsfeed-ul Instagramului, am fost bombardată cu clipuri legate de noua provocare "In my feelings challenge", o tendință de dans virală inspirată de noua piesa cu același nume de pe albumul lui Drake.

Utilizatorul Instagram - The Shiggy Show - a distribuit un videoclip dansând pe piesa In My Feelings.

Clipul a fost vizualizat de peste 4,3 milioane de ori și văzut de celebrități precum Kevin Hart, Ciara, Odell Beckham Jr și actrița din Stranger Things - Millie Bobby Brown, împărtășind încercările lor la provocarea dansului, aka #DoTheShiggy.

În piesa "In my feelings" apar versurile astea: "Kiki, do you love me? Are you riding? Say you'll never ever leave from beside me. Cause I want ya, and I need ya, and I'm down for you always", care au făcut tot internetul să se întrebe cine este "Kiki" și de ce vrea Drake să o iubească așa mult?

Ei bine, fanii speculează că această Kiki este chiar prima iubită a lui Drake, pe numele ei real Keshia Chanté, o cântăreață canadiană. Ambii din Toronto, au fost împreună în timpul adolescenței.

Keisha este o cântăreață de muzică R&B, gazdă de televiziune și actriță, crescându-și notorietatea prin a găzdui emisiunea Bet’s 106&Park.

În timpul unei apariții la 106&Park, Drake și Chante au împărtășit amintiri dragi lor, din vremurile când erau împreună. Rapperul a mărturisit că Chante a fost una din primele lui iubiri și că deși multă lume poate nu știe, a mai compus versuri despre ea în trecut.

In 2009, pe piesa "Born Successful", Drizzy vorbește deschis despre relația lui cu Chanté, într-un remix al piesei ei, "Fallen", spunând: "Keshia, Keshia, do you remember the old us? You just hold it down for your boy until the plaques arrive that's why I love you".

Se pare că Drake este prieten, de asemenea, cu mama lui Chante – Tessa, iar versurile de pe Deceiving spun așa: "What up Tessa, I love you like my own mama, and your daughter’s getting grown, mama. And me, I’m just here working, waiting, patient for her to be ready to love and leave alone drama".

Judecând după versuri, Drake s-ar putea să aștepte încă iubirea lui Kiki.

Iar noi suntem all-in pentru un nou cuplu mișto al Hollywood-ului. Le-am găsit și porecle! Drante? Krake? Drachante? Driki? Nu...?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile