Aretha Franklin este grav bolnavă, iar celebritățile îi trimit mesaje de iubire pentru că legendele trebuie celebrate cât sunt încă în viață

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Aretha Franklin
Aretha Franklin

Aretha Franklin, numită și Regina muzicii Soul, este grav bolnavă, iar celebritățile au început să-i trimită mesaje de iubire pe rețelele sociale, deoarece legendele trebuie celebrate cât sunt încă în viață.

Surse din orașul ei natal, Detroit, au dezvăluit presei situația în care se află artista, iar reporterul Evrod Cassimy, de la Local 4 news, a notat un mesaj pe Twitter în care a confirmat zvonurile.

Franklin are 76 de ani și se confruntă cu probleme de sănătate încă din 2010, atunci când a fost diagnosticată cu cancer pancreatic.

Ea a fost operată în acel an și a continuat tratamentul împotriva bolii. În 2017, a apărut o știre falsă în care i se anunța moartea, dar cântăreața a declarat:

"I’m doing well generally, all test have come back good. I’ve lost a lot of weight due to side effects of medicine, it affects your weight".

Tot în 2017, Aretha și-a anunțat retragerea parțială din industria muzicală:

"I will be recording, but this will be my last year in concert. I'll be pretty much satisfied, but I'm not going to go anywhere and just sit down and do nothing. That wouldn't be good either".

Aretha Franklin

Ultima oară când Franklin a susținut un concert în public a fost în noiembrie anul trecut, în cadrul Elton John Aids Foundation; în aceeași lună, ea și-a lansat și cel mai recent album - A Brand New Me.

Aretha Franklin a marcat pentru totdeauna istoria muzicii, iar hit-uri precum I Say a Little Prayer, Respect și (You Make Me Feel Like) A Natural Woman vor rămâne mereu cu noi.

Ea a fost o luptătoare a drepturilor civile - a cântat la înmormântarea lui Martin Luther King, dar și în 2009, atunci când Barack Obama a fost numit președintele Statelor.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile