Cardi B și Chance the Rapper caută noul star hip-hop și ai putea fi chiar tu

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Cardi B te caută prin America

Crezi că ești noul Kendrick Lamar? Acum îți poți încerca norocul în cadrul „Rythm + Flow”, noul talent show produs de John Legend pentru Netflix.

Cel mai nou show marca Netflix îi are ca protagoniști pe nimeni alții decât Cardi B, Chance the Rapper și T.I., care vor forma juriul noului talent show intitulat Rythm + Flow.

Noua emisiune, care va debuta în toamna anului viitor și va avea episoade de o oră, îi prezintă pe cei 3 în căutarea noului star hip-hop, într-o călătorie pe întreg teritoriul Statelor Unite. Audițiile vor avea loc în mai multe orașe, inclusiv în cele în care au crescut membrii juriului, respectiv New York City, Atlanta și Chicago. În plus, Netflix anunță că pe lângă cei trei jurați, vor exista apariții și din partea altor celebrități din industrie, acestea rămânând însă un mister până la premiera din 2019 a noului show.

Scopul Rythm+Flow este să găsească și să crească oameni cu potențial și talent încă nedescoperite, iar audițiile încep chiar din această toamnă. Crezi că ai tot ce-ți trebuie? Atunci de ce să nu te înscrii aici și să faci o scurtă călătorie în State în perioada următoare? Cine știe, ai putea fi chiar tu noul Kendrick.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile