Cel mai ciudat videoclip rap, cu oameni cu dizabilități, vine din Estonia și îi aparține lui Tommy Cash

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
31
Tweet
Sursă foto: captură YouTube.com

Despre Tommy Cash se scria că e rapperul care pare că ar fi fost conceput într-un laborator din Kazakhstan, din spermă și deșeuri radioactive.

În realitate, Tommy a crescut într-un cartier periferic din Tallinn, capitalei Estoniei, unde se vorbea mai mult limba rusă, și face parte din aceeași familie muzicală cu Die Antwoord și Little Big. Stilul muzical abordat a fost catalogat ca rap post-sovietic și a a ajuns să cunoască gustat faima internațională datorită videoclipurilor sale suprarealiste, făcute special ca să șocheze.

Chiar el spunea într-un interviu: „Încerc doar să arăt oameni diferiți și locuri diferite, lucruri pe care cei mai mulți n-ar vrea neapărat să le vadă sau sa le viziteze.”

Cu toate acestea, clipurile sale ciudate și „inconfortabile” strâng milioane de vizualizări de fiecare dată, pentru că sunt adevărate capodopere vizuale în care bizarul e la el acasă.

PUSSY MONEY WEED este cel mai nou astfel de videoclip, în care majoritatea dansatorilor sunt persoane cu dizabilități. Odată ce ai dat play nu te mai poți dezlipi de ecran:

Titlul piese este ales special pentru a se înscrie într-un clișeu al muzicii rap / trap / hip hop, iar despre versurile pieselor sale, Tommy spune că pe unele nici măcar nu și le mai amintește, ce contează cu adevărat e vibe-ul.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile