Cum a strâns „Gucci Gang” 10.000$ într-o zi, în scopuri caritabile

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Lil Pump, Gucci Gang

Nu cred că trebuie să-ți explic eu care-i treaba cu piesa asta deja iconică a lui Lil Pump.

Chiar dacă a fost dat în judecată de celebra casă de modă Gucci, Lil Pump pare să fie într-o continuă ascensiune - una care nu se rezumă doar la industria muzicii. Mai nou, single-ul Gucci Gang (pe care sigur îl știi pe dinafară până acum) a ajutat și la strângerea de fonduri în scopuri caritabile.

Youtuber-ul cunoscut sub numele de Graham the Christian a dus viralitatea hitului la un cu totul alt nivel: el a reușit să repete sintagma „Gucci Gang” de nu mai puțin de 1.000.000 de ori, într-un clip live de pe canalul său - take that, Pump. Nu știm dacă a fost o ironie la adresa rapperului, sau poate mai degrabă un omagiu, însă un lucru e sigur: eforturile lui au contribuit la strângerea a peste 10.000$ pe care plănuiește să îi doneze proiectului Red Nose Day, ce ajută copiii din medii defavorizate.

Din păcate, live-ul nu mai este disbonibil acum, însă poți urmări ultimele 1.000 de repetări „Gucci Gang” ale lui Graham mai jos (în, efectiv, doar 15 minute) și poți dona în continuare cauzei lui, aici. Enjoy!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile