Imnul Centenarului, muzică de Taraf TV cu versuri puerile și patriotism de mucava

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: captură YouTube.com

Pe 1 Decembrie, România modernă împlinește 100 de ani. Nu prea avem motive de mândrie națională, pentru că nu avem autostrăzi, în spitale mergi ca să te umpli de și mai multe boli, clasa politică aflată la conducere e o adunătură de idioți și analfabeți și mafioți și ticăloși, iar românii părăsesc țara mai ceva ca sirienii, iar în țara celor din urmă, de ani buni de zile, are loc un război crunt.

Cu toate acestea România și-a tras Imn pentru acest Centenar, o melodie penibilă, cu versuri puerile, fals patriotism și care ne arată că, de fapt, în acești 100 de ani România a stagnat. Când România modernă sărbătorește un secol de existență, avem ca imn o melodie populară, numai bună de ascultat pe Taraf TV sau la vreun bâlci cu mici și bere.

Mă uit la Viorica Macovei cântând „Marea Unire nu se uită niciodată” și vreau să uit cât mai repede că am dat vreodată play la așa ceva:

Mai trebuie spus că imnul ăsta există încă de prin martie, dar a ieșit acum din nou la suprafață acum, de Ziua Armatei, la o lună distanță de 1 Decembrie, când toți politicienii vor mânca fasole cu ciolan și se vor întrece în discursuri patriotice sforăitoare, pe acest fundal muzical... sau altele asemănătoare.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile