După 13 ani de pauză, Missy Elliott revine în forță și vrea să ne facă să dansăm din nou

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Missy

Missy Elliott e una dintre artistele OG ale industriei și chiar dacă a dispărut 13 ani din peisajul muzical, asta nu înseamnă că nu mai vrea să compună și să-și aducă fanii înapoi pe ringul de dans.

Rapperița va lansa un album în 2019, iar pentru a demonstra asta, a share-uit pe contul ei de Twitter câteva mostre din noile piese. Ne așteaptă ceva surprize, mai ales că Missy abuzează de calitățile sale vocale, așa cum putem vedea în piesa High.

Ajunsă la 47 de ani, artista ne arată ca are foarte multă energie și nu e în niciun caz pregătită să spună STOP. Să nu uităm, totuși, cum în 1990 ea a schimbat percepțiile convenționale și patriarhale despre frumusețe sau despre muzica nebună pe care a făcut-o.

Și n-ar trebui să uităm nici cum a fost producătoare și a scris pentru figuri cunoscute precum - Aaliyah, Beyoncé, Ciara, Mariah Carey, Monica, Mya sau Jazmine Sullivan.

Ultimul material scos de Missy Elliott a fost în 2015 - The Cookbook. Single-ul ei cel mai de succes, Lose Control, a câștigat un Grammy pentru Best Short Form Music Video.

După asta, Missy s-a retras din muzică și a luat o pauză. De vină este și boală pe care o are și anume boala Graves.

Ce este mai exact această efecțiune?

Boala Basedow sau Basedow-Graves, numită și gușă exoftalmică, este o afecțiune a glandei tiroide produsă prin hiperfuncția acesteia, cu manifestări specifice în special la nivel oftalmologic (oftalmopatie) și dermatologic (dermopatie).

Boala Basedow afectează persoanele tinere (până în 30-40 de ani, mai rar după această vârstă) și mai ales pe cele de sex feminin.

"I was sick and I couldn't even lift a pen. My nervous system had broken all the way down. I didn't come up in here in a wheelchair. Nobody helped me get up here. I'm walking... by the grace of God", a spus artista în cadrul event-ului Essence's 9th Annual Women in Music, din ianuarie 2018.

Missy

Missy a vorbit deschis cu fanii săi despre problemele și provocările pe care le-a avut de înfruntat, iar în octombrie a declarat că nu a lansat piese noi și din cauza modului în care industria s-a schimbat.

"For so long I was hesitant to put out music in fear no [one] would get it because people said music has changed and my sound been so different. But now I'm like, 'hey bump it' make music that feels good to me —let me get y’all asses dancing again."

Abia aștept să aud ce are de spus Missy!!!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile