Golan Symphonic & guests - de ce nu trebuie să ratezi acest concert în 2018

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Golan
Golan

Știi cum e, lucrurile bune trebuie plănuite din timp, și pentru că ne dorim ca tu să ai cea mai mișto experiență muzicală în acest an, îți spunem din timp ce nu trebuie să ratezi în materie de concerte.

Golan Symphonic & guests este show-ul ăla pe care-l vrei de mai multe ori pe an, dar se întâmplă doar o dată (momentan), așa că nu-ți face planuri pe 14 septembrie 2018 - atunci băieții vor susține un concert simfonic la Arenele Romane din București.

Golan Symphonic

Invitații speciali ai trupei, cât și o orchestră armonizată pe acorduri electronice vor transforma seara într-una memorabilă.

Anul trecut, trupa a fost susținută de peste 60 de muzicieni pe scenă și de un public de 5.000 de oameni într-un concert sold-out, așa că e de la sine înțeles că a treia ediție consecutivă a conceptului va fi și mai blană decât cea din urmă.

Golan Symphonic îți propune un live ce merge dincolo de experiența unui simplu concert. Susținem inițiativele de acest gen, deoarece publicul român merită trupe care să-l dea pe spate și să-l vrăjească, iar Golan este una dintre ele.

Golan

În concertul din 14 septembrie, te va aștepta un nou line-up - belgienii de la Stavoz sunt primii anunțați - dar și un set divers și upgrade-uri care abia așteaptă să fie descoperite, astfel încât tu să ai o experiență unică.

Ediția din 2018 marchează și o pauză pentru evenimentele în acest format, iar după concertul din septembrie, Golan Symphonic va fi retras în culise pentru a lăsa loc noilor proiecte gândite de membrii trupei.

Cel mai recent dintre ele este Rocket Love, single-ul proaspăt lansat alături de noul proiect Island Chain: un videoclip filmat în Brazilia și regizat de germanul Sander Houtkruijer.

Melodia dă tonul pentru următorul material discografic semnat Golan - #daiplay:

Revenind la concertul din 14 septembrie, află că primele 1.000 de bilete vor fi disponibile la prețul de 35 lei până la data de 19 iulie, urmând ca între 19 iulie și 14 august, să poată fi achiziționate la prețul de 49 lei.

După data de 14 august până pe 13 septembrie, în schimb, biletele vor costa 65 lei, iar în ziua evenimentului vor putea fi achiziționate și la intrare pentru 79 lei, în limita capacității.

Nu mai sta pe gânduri - aici, aici și aici găsești link-uri unde să le cumperi. Ne vedem la concert?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile