Guess Who și Grasu XXL dau în Biserica Ortodoxă Română în cel mai nou clip, Doamne Ajută!

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
47
Tweet
Sursă foto: captură YouTube.com
Sursă foto: captură YouTube.com

Biserica Ortodoxă Română, în frunte cu Preafericitul Daniel, nu-i mai reprezintă de mult pe românii ortodocși. Prin aproape tot ce face ca instituție, BOR ne arată că-și vrea enoriașii cât mai înapoiați, cât mai izolați de Occident, nevaccinați și subjugați unei clase politice și unor grupuri de interese (Coaliția pentru Familie) care în niciun caz nu le vor binele.

Treaba asta au văzut-o și Grasu XXL și Guess Who și în, noul clip, și-au manifestat dezgustul față de BOR care „propagă doar răul, sub formă de bine, în mine, în tine și nu scapă nimeni”.

E bine venită o astfel de piesă, cu un astfel de mesaj, mai ales că hip hop-ul românesc creștinopat e în plină floare în România și, din păcate, prinde bine la puștime.

Deci, o piesă hip hop care are versuri precum: „Gândește, scapă de ea / Dacă te spune să stai în genunchi, atunci e o religie rea” sau „Frica-i generică în orice biserică / Capu’ plecat, atmosfera feerică”, face mult bine în aceste vremuri.

De asemenea, Guess Who nu se ferește să se dea și în Catedrala Mântuirii Neamului: „Tu ești schimbarea / Tu ești și spiritul, chipul și asemănarea / Doamne, eu nu fac de mântuială / Nu mă rog să-mi ierți încă o greșeală / Nu în genunchi în fiecare seară / Poate în gând, nu într-o catedrală / Doamne ajută, dă-le tu la toți / Să le ajungă dă-le, doar tu poți.”

„Mulți se roagă, dar nu sunt și credincioși!”

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile