Hai la concert INNA, pe 25 iulie, ți-am păstrat locuri la zona VIP!

Share
Tweet
Inna

Îți place să-ți vezi artiștii preferați în concert, dar nu ajungi mereu în față iar de biletele VIP...să zicem că nu sunt acoperite de bursa de student. Stai liniștit, am găsit soluția prin care poți să ai cele mai bune locuri oriunde ai fi: pe 25 iulie, între orele 20:00 și 22:00, scanează cu Shazam orice doză de Coca-Cola Zero Zahăr și devii automat spectator la concertul INNEI, chiar de pe telefonul tău.

Concertul INNEI din 25 iulie va putea fi urmărit doar online, iar fanii ei îl pot viziona doar dacă își vor cumpăra una dintre dozele de Coca-Cola Zero Zahăr din cel mai apropiat magazin. Cele patru doze cu imaginea INNEI fac parte din ediția limitată ce se găsește acum în magazine. .”Biletele” se găsesc...te-ai prins, în orice magazin de unde poți cumpăra doze de Coca-Cola Zero Zahăr. Ai de urmat trei pași simpli: intri în magazinul de la colț sau în hipermarket, cumperi orice doză cu imaginea INNEI dintre cele patru care compun ediția de colecție disponibilă acum în magazine și scanezi doza cu Shazam. Asta-i tot: ai devenit spectator VIP la concert, fie că ești acasă, pe canapea, sau în oraș cu gașca.

Inovația de pe doze face parte din cea mai recentă campanie Coca-Cola Zero Zahăr. INNA, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, și-a lansat noul album – YO – exclusiv pe dozele Coca-Cola Zero Zahăr. Fiecare dintre cele patru doze ediție limitată conține o melodie diferită: "Locura", "Iguana", "Si, Mama" și "La Vida", care poate fi ascultată prin același mecanism: scanând logo-ul Shazam. Doar pe 25 iulie, însă, dozele îți oferă și acces la concertul care  promovează noului album al artistei.

Scanează și dă startul distracției!

Concert INNA pe 25 iulie. Biletele? Câte unul pentru fiecare fan

E sezonul festivalurilor și al celor mai tari concerte, așa că pregătește-te pentru ceva wow: miercuri, 25 iulie, INNA va cânta noile sale piese în cadrul unuia dintre cele mai inedite concerte din cariera sa, iar fanii ei de pretutindeni o vor putea aplauda live, chiar din fața telefonului. Cum este acest lucru posibil? Coca-Cola Zero Zahăr, alături de INNA, prezintă o inovație atât pentru lumea muzicală, cât și pentru cea a băuturilor răcoritoare: începând cu luna iulie, în toate magazinele din țară vor fi puse la rece cele patru doze ediție limitată cu INNA, și vor ține locul biletelor pentru concertul de promovare al celui mai recent album. Piesele de pe doze, "Locura", "Iguana", "Si, Mama" și "La Vida", vor putea fi ascultate dacă scanezi doza de Coca-Cola Zero Zahăr cu Shazam. De asemenea, noile doze Coca-Cola Zero Zahăr din ediția de colecție îți oferă acces exclusiv la concertul INNA de lansare a noului său album, YO, compus integral de artistă.

Doar miercuri, pe 25 iulie, între orele 20:00 și 22:00, poți fi spectator la concertul online susținut de INNA. Cum? Nimic mai simplu: intri în orice magazin, cumpara una dintre dozele cu imaginea INNEI din ediția de colecție disponibilă acum în toată țara, scanează logo-ul Shazam de pe doză și ești acolo! Vei urmări concertul pe telefon, așa că ține-ți boxele sau căștile aproape, reglează volumul fix cum vrei tu, cheamă-ți prietenii să fredonați împreună sau...dă-le ignore timp de două ore.

Vara aceasta, Coca-Cola Zero Zahăr își dorește să ofere tuturor consumatorilor surprize fun, în cele mai neconvenționale contexte. Astfel, dozele din această ediție de colecție, disponibile în întreaga țară, vor putea fi scanate cu Shazam de către fanii INNEI și nu numai, iar cei care vor face acest lucru se vor bucura de melodiile de pe cel mai recent album și se vor număra printre spectatorii concertului de promovare de pe 25 iulie, între 20:00 și 22:00.

Scanează și savurează o super experiență muzicală, alături de Coca-Cola Zero Zahăr și INNA!

Milioane de bilete puse în vanzare la concertul INNEI din 25 iulie

SOLD OUT – iată un mesaj ce nu ți-ar plăcea să-ți apară pe ecran atunci când vrei să cumperi bilet la concertul artistului preferat. Vestea bună: dacă ești fan INNA, nu ai cum să ratezi concertul său din 25 iulie. Biletele sunt accesibile tuturor, în magazinele din țară, iar ”sala de concert” e suficient de încăpătoare pentru toți fanii. Cum e posibil? Simplu: noile doze de Coca-Cola Zero Zahăr îți garantează acces exclusiv la primul concert online susținut de INNA.

Artista care umple până la refuz săli de spectacole din țară și din străinătate te așteaptă, pe 25 iulie, între orele 20:00 și 22:00, la concertul de lansare al noului său album – YO. Trebuie doar să intri în cel mai apropiat magazin, să cumperi orice doză cu imaginea INNEI dintre cele 4 care compun ediția de colecție disponibilă acum pe piață și să scanezi logo-ul Shazam de pe cutia de Coca-Cola Zero Zahăr. Tot ce-ți rămâne de făcut apoi e să te bucuri de un super show, pe care-l poți urmări chiar pe ecranul telefonului, oriunde te-ai afla.

Până la eveniment, fii pregătit să fredonezi noile piese ale INNEI - "Locura", "Iguana", "Si, Mama" si "La Vida" – pe care le poți asculta vara asta oricând, de pe un suport neconvențional: dozele de Coca-Cola Zero Zahăr. Fiecare dintre cele 4 doze ediție limitată conține o melodie diferită, căreia îi poți da play, scanând doza cu Shazam. Poți pune întregul album pe repeat doar după ce-ți completezi colecția.

Nu uita: concertul INNA are loc doar pe 25 iulie, exclusiv pe dozele de Coca-Cola Zero Zahăr. Mai ai de răspuns la o singură întrebare: boxe sau căști? Scanează și bucură-te de experiență, club rocker!

Pe 25 iulie, răcorește-te cu un bilet la concertul INNA: acum, în orice magazin, în frigiderele Coca-Cola

Vara asta, orice vizită la supermarket este o ocazie să-ți iei bilet la concertul INNA din 25 iulie. Pune în coș o doză de Coca-Cola Zero Zahăr, și vei avea acces garantat, între 20:00 și 22:00, la concertul online al artistei de pe 25. E simplu: te răcorești și te bucuri de o super experiență muzicală.

Biletele s-au pus deja în vânzare în toată țara, așa că tot ce trebuie să faci pentru un loc în primul rând este să cumperi una dintre noile doze Coca-Cola Zero Zahăr, ediție limitată. Scanezi logo-ul Shazam de pe doză și distracția poate începe: pe 25 iulie, concertul INNA e la tine acasă, pe plajă, la mare sau oriunde te vei afla. Asigură-te că ai baterie la telefon și conexiune la internet și te vei bucura de două ore neîntrerupte de muzică.

"Locura", "Iguana", "Si, Mama" și "La Vida" sunt cele mai recente piese ale INNEI, care se regăsesc pe albumul YO, lansate vara aceasta exclusiv pe dozele Coca-Cola Zero Zahăr. Fiecare dintre cele 4 doze ediție limitată va avea una dintre piese, așa că pentru a pune albumul pe repeat trebuie să-ți completezi întreaga colecție. Inovația Coca-Cola îți oferă experiențe muzicale în premieră: pe lângă albumul lansat pe un suport audio neconvențional, ai acces, doar pe 25 iulie, la concertul online pe care-l poți urmări în excluzivitate, doar dacă vei scana oricare dintre cutiile Coca-Cola Zero Zahăr.

În premieră în România, concertul INNEI va putea fi urmărit simultan de milioane de fani, fără a fi nevoiți să se ducă mai devreme cu câteva ore înainte la intrarea pe un stadion, sau să își caute cazare pentru un festival. How cool is that?

Scanează și fredonează noile piese, alături de INNA!

Fanii din toata țara, așteptați la concertul INNA: acces garantat, doar de pe dozele de Coca-Cola Zero Zahăr

Sigur ți s-a întâmplat să nu poți ajunge la concertul artistului preferat, fie pentru că se ținea prea departe de tine, fie pentru că nu ai mai apucat bilete. Dacă ești fan INNA, avem o veste bună: pe 25 iulie, poți fi spectator la concertul artistei, fără să călătorești în alt oraș sau să te trezești cu noaptea în cap ca să te așezi la o coadă virtuală. Ai nevoie doar de o doză de Coca-Cola Zero Zahăr, pe care o poți cumpăra din orice magazin.

Mai simplu de atât nu se poate: cumperi orice doză Coca-Cola Zero Zahăr din noua ediție de colecție, scanezi logo-ul Shazam și îți transformi sufrageria în ring de dans pe 25 iulie, între orele 20:00 și 22:00, când vei avea bilete în primul rând la concertul online al INNEI chiar de pe telefonul tău. Party animal sau geek, timid sau extrovertit, la concertul INNEI de la finalul lunii te vei simți în largul tău.

Artista și-a lansat, luna aceasta, noul album – YO – compus integral de ea, pe un suport neconvențional: dozele de Coca-Cola Zero Zahăr. Inovația îți aduce, în exclusivitate, o super experiență muzicală, de care te poți bucura doar cu ajutorul telefonului mobil. Până la eveniment, fii pregătit să fredonezi noile piese ale INNEI - "Locura", "Iguana", "Si, Mama" și "La Vida": ascultă-le în premieră scanând dozele cu Shazam și nu uita să dai attend la concert, pe 25 iulie.

Scanează, răcorește-te și bucură-te de muzică!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile