Jaden Smith a declarat că Tyler, the Creator este iubitul lui

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
65
Tweet
Jaden

Nu mai știm ce să credem și ce e pe bune sau nu, dar cert este că Jaden Smith a declarat că Tyler, the Creator este iubitul lui. Fiul lui Will Smith a apărut pe scenă la Camp Flog Gnaw în Los Angeles și le-a spus celor din public despre relația pe care o are.

"I wanna tell you, Tyler doesn't want to say, but Tyler's my motherfucking boyfriend and he's been my motherfucking boyfriend my whole fucking life. If you take away anything from this fucking show, that's what you need to take away", a spus Jaden.

Tyler a fost și el prezent în public, cât timp Jaden a spus cele de mai sus - a râs și i-a arătat degetul mijlociu artistului, dar nu pare să fi negat ceva. După ce a coborât de pe scenă, Jaden a scris și pe Twitter că are o relație cu rapper-ul.

Atât Tyler, cât și Jaden sunt recunoscuți ca fiind troli, așa că nimeni nu știe dacă acest moment a fost unul real sau nu. Cred că rămâne să ne punem imaginația la încercare.

Ceea ce știm, însă, este că cei doi sunt prieteni din 2013 și că Tyler a spus la un moment dat, în 2015, că este gay, deși nu s-a mai auzit nimic despre asta apoi.

Cât despre Smith, el și-a creat o imagine de queer icon și s-a jucat cu stereotipurile în fashion, dar în viața publică a fost văzut doar în compania femeilor.

La nivel mondial, comunitatea LGBT este în continuare judecată, așa că o astfel de glumă nu e chiar ok, mai ales din partea unor muzicieni din sfera hip-hop. Însă, dacă Jaden a spus adevărul, înseamnă că avem de-a face cu un nou power couple în industrie. Tu ce părere ai?

Tyler

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile