Johnny Depp de nerecunoscut în noul clip horror al lui Marilyn Manson, SAY10

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
15
Tweet
Captură YouTube.com

Johnny Depp e cunoscut pentru transformările prin care trece pentru rolurile sale, de la Pirates of the Caribbean până la Edward Scissorhands, dar în noul clip al lui Marilyn Manson, SAY10, Johnny este de nerecunoscut.

Fiind un clip Marilyn Manson, avem o grămadă de chestii creepy, chiar horror, mult sânge fals, chestii erotico-sexuale-nsfw și referințe biblice - ingredientele clasice pentru majoritatea clipurilor MM.

Însă, de această dată îl avem și pe Johnny Depp... pe un tron alb, cu niște machiaj ciudat, fumând niște substanțe și înconjurat de femei goale, în timp ce Marilyn Manson îți ține niște predici de pe alt tron.

Numele clipului, SAY10, în cazul în care nu te-ai prins, este „say ten”, adică Satan.

Johnny și Manson sunt prieteni buni, așa că s-au distrat cu siguranță în timpul filmărilor, chiar dacă în clip îi interpretează pe Cain și Abel.

Despre SAY10, Manson a scris:

„După ce baloanele s-au dezumflat și au fost înghițite de bălțile de vomă și idealism, să nu-Mi ceri simpatie. Sunt aici pentru a fi tot ceea ce sunt acuzat că nu sunt. Și să fiu vinovat pentru ceea ce M-ai făcut să fiu. Împușcăturile pe care le vei auzi sunt dintr-o gură deghizată în țeava unui pistol. Să nu numești treaba asta artă. Asta-i o pulă în erecție într-o cameră plină de vampiri și muzică, omule. Muzica este sângele meu murdar pe fețele tale.”

Ok, creepy și cu multe subînțelesuri, pe care te las să le descoperi singur...

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile