Kanye West a văzut documentarul despre Alexander McQueen și a început să vorbească despre gândurile sale suicidare

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Kanye

Kanye West a făcut publice (iar) gândurile sale despre sinucidere, iar asta după ce a văzut documentarul despre viața celebrului Alexander McQueen.

Rapper-ul este un personaj controversat, iar asta nu cred că ar mai trebui să mire pe nimeni - el a revenit pe Twitter în aprilie, ocazie în care și-a împărtășit opiniile politice și a declart faptul că-l susține pe Trump.

Lucrurile au luat-o razna apoi, dar s-au calmat după ce artistul și-a lansat albumul Ye. El a confirmat faptul că s-a luptat cu problemele psihice, a fost diagnosticat cu bipolaritate și a spus fanilor că a vrut să se sinucidă.

Kanye West

După ce a văzut documentarul, West a notat pe Twitter:

"I know how it feels to want to take your life back into your own hands even if it means taking your own life. I’ve had these kinds of thoughts and I’m going to tell you things I’ve done to stay in a content place".

Mai jos vei găsi câteva dintre tweet-urile lansat de noul Kanye:

În ceea ce-l privește pe Alexander McQueen, el a fost un designer vizionar care s-a sinucis în 2010, la vârsta de 40 de ani. Documentarul McQueen a fost recent lansat, iar criticii susțin că este foarte emoționat.

Realizat de Ian Bonhôte și Peter Ettedgui, filmările prezintă interviuri cu prieteni, colegi și membri ai familiei designer-ului, cât și discuții cu el.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile