Kesha a lansat un videoclip care-ți va arată cercul vicios al atacurilor armate din școli

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Kesha

Violența din școli nu este un subiect străin nici de România, dar în America, locul unde pistoalele se vând la fel de ușor ca laptele, lucrurile nu stau deloc bine.

Oamenii sunt împărțiți în cei care se simt îndreptățiți să aibă acces la arme și cei care vor să reducă accesul la ele. Dezbaterea în sine este un subiect foarte trist, mai ales că mulți sunt cei care au fost victimele acestei legi permisive.

Anul acesta, pe 14 februarie, la liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland, Florida, a avut loc un masacru. 17 oameni au fost uciși și încă 17 au fost răniți, făcându-l unul dintre cele mai grave masacre într-o instituție de învățământ din lume.

Nikolas Cruz a fost indentificat de martori și a fost arestat la puțin timp după aceea. El a mărturisit, potrivit șerifului din Broward County, că a împușcat victimele. El a fost acuzat de 17 cazuri de crimă premeditată și 17 crime de încercare.

Safe

Artista Kesha, împreună cu fratele ei Sage, au lansat o piesă care vorbește fix despre aceste lucruri, cu ocazia marșului March For Our lives (mișcare creată de supraviețuitorii tragediei).

Melodia are și un video extrem de puternic și emoționant, în care ți se arată toate efectele negative ale armelor, impactul acestora asupra tinerilor, cât și cercul vicios în care populația se va învârti, atâta vreme cât armele nu vor fi scoase din stradă.

Sage a mărturisit că el era în ultimul an de liceu la acea vreme și că primul vers al piesei l-a scris ca un răspuns pentru cele întâmplate în Parkland. I-a cântat piesa surorii sale, iar ea s-a simțit instant conectată de cele auzite, așa că și-a dorit să fie implicată în acest proiect.

"It’s sad to me that many politicians, pundits and everyday Americans dismiss gun violence, not just mass shootings in schools, as just another part of the culture in our country. I wish it wasn’t. It doesn’t have to be", a notat artista.

Este un adevăr trist:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile